2777
2789

من راضی نبودم ب این کار ولی گقت وضعیت ماشین دادنشون معلوم نیست پیامک ۲۰۷اومده بود برام ک رانا تبدیل کنیم به ۲۰۷ به اسم خودم هست 

گفت خواهر زادم پول قرض میده بنویسیم منم گفنم خودش میخواد  ک داره پول قرض میده گفت نه بعد ماشین خودشم هم داره مبفروشه ولی خب فروش نمیره فعلا امروز گفتم چرا دنبال وام هات نمیری گفت فعلا بستس خبری نیست گفتم خیلی بی خیالی ماشینت ک فروش نمیره نه دنبال وام میری ببینی چیشد دست رو دست گذاشی گفت کم بیارم طلاهات هست خیلی پرو تشریف داره میخواد قرض هم کرده از طلاها مایه بزارم بدهدقلانی شما باشیذ هم چین کاری میکنید تازه ی جوری هم رفتار می‌کنه انگار من نظری نباید داشته باشم ک بهش بدم ببره بفروشه یانه خودش تصمیم میگیره 

من دوست دارم بره قرض کنه هم زودتر ماشین خودشو بفروشه چون ماشین ک سوار میشه بعدلسم مادرشه و اگر طلارو بفروشه دیگه از فروش ماشین بی خیال میشه هم اینکه وام هارو هم دیگه بعدا نگه می‌داره صداشو در نمیاره

چون ماشین خودش به اسم مادرشه ترجیحا اونو بفروشه بهتره،  ولی اگرم نفروخت دعوا راه ننداز بالاخره  ۲۰۷ به اسم توعه، اگر دیدی چاره ای نیست عیب نداره طلاتو بفروش. بستگی به اخلاق شوهرت داره آخه

چون ماشین خودش به اسم مادرشه ترجیحا اونو بفروشه بهتره،  ولی اگرم نفروخت دعوا راه ننداز بالاخره ...

اگر بفروشم خیلی بی پول میشم هم اینکه وقتی وام هاش بیاد صداشو در نمیاره هم می‌دونم چندوقت دیگه عین این طلاها میگه بیا بریم از اسمت دربیارم ماشین دیگه می‌خوام بخرم پول کم دارم ماشین ک برای تو نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس سعی کن مقاومت کنی ماشین خودشو بفروشه

ما ی خونه ثبت‌نام کردیم خیلی بخوام هم بدم بابت اون میدم نه بابت ماشینی ک آخرش هم بدم هم سرش دعوا کنه بگه فلانی پول قرض داده اون خوبه باشه من در هرصورتش بده باشم هم ماشین مادرشو سر صبر بفروشه 

خب پس سعی کن مقاومت کنی ماشین خودشو بفروشه

خیلی بدم میاد چیزی ک خودم باید بگم  اون بگه هم اینکه سرم منت بزاره بگه طلاها یا بگه پس اندازمونه خب چرا وقتی برات اهمیت داشت ک خودت براشون تصمیم بگیری اون روزا بهم کادو دادی ک الآنم خودت نظر میدی این حق منه ک من نظر بدم نه اون ک حداقل نگه خب من این فکر نکنم برای خودش خریذه کم نیاره 

ما ی خونه ثبت‌نام کردیم خیلی بخوام هم بدم بابت اون میدم نه بابت ماشینی ک آخرش هم بدم هم سرش دعوا کنه ...

آره عزیزم میدونم چی میگی، متاسفانه شوهرت مثل شوهر منه، با آدم همدل نیستن