فردا ساعت ۵ میخوام برم لیزر بدن چون خیلی میسوزه واس نقاط حساس میخوام بی حسی لیدوکائین ۵درصد میخوام بزنم میخواستم بدونم که چه ساعتی بزنم و اینکه میگن باید قبلش بشوری بعد لیزر کنی راسته یا نه
چون میترسم زیاد اثر نذاره روی بدنم ممنون میشم راهنماییم کنید با بیحسی چیکار کنم که نقاط حساسم نسوزه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم مثلا میخوام به زیر بغلم هم بزنم اونجا چجوری بشورم؟ باید بگم دو دقیقه وایسید برم دوش بگی ...
زیر بغل لازم نیست بزنی فق بیکینی بزن
تازه اگ جلسه اولته درد زیاد نیست جلسات اخر چون درجه رو بالا میبرن درد داره یکم ک اونم همونطوری ک گفتم انجام بده . چ اشکالی داره خب تا ینفر مونده ب نوبتت برو سرویس بشور با دسمال پاک کن
تحمل دردم خیلی پایینه ینی موقع اصلاح صورت گریه میکنم
تحمل دردت از من پایین تر نیست که موقع لیزر بیکینی گوله گوله اشک میریختم و تختو چنگ میزدم که عشقم، ولی سعی کردم تحمل کنم، اپراتور لیزرمم البته همکاری کرد باهام، آروم آروم شات میزد بیکینی رو. خدا خیرش بده. اما زیربغل که چند تا شات بیشتر نیست، درسته اونم خیلی درد داره اما میتونی تحمل کنیا. قبلا رفتی یا جلسه اولته؟