2777
2789
عنوان

کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 49 بازدید | 45 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکمت سفت میشه از توی شکم به سمت دهانه رحم تیر میکشه همراه با کمردرد و دل درد پریودی و اینکه احساس دفع مدفوع بهت دست میده و حالت تهوع اگه با خوابیدن و استراحت خوب نشد وقت زایمانته که درد هات هم باید یک رب یک رب باشه من چند روز پیش همینجوری شدم ۵ ۶ ساعت درد کشیدم بعد خوب شد درد کاذب بود هفته ۳۶ بودم الان هنوز دوباره سراغم نیومده
عشق نی نی منم چند روزه این علایمو دارم پاو دست درد و تهوع و درد شدید لگن و... روزی 2-3 بارم درد پریودی دارم اما فک کنم درد کاذبه وقتش که بشه دردها متفاوت و نزدیکتر میشن من 37 هفته هستم
لاصلا هم خجالت نداره بچه منو میخواستن بخاطر بی تجربگیشون از بین ببرن بخدا نمیدونیین اگه من اونشب یه بیمارستان دیگه نمیرفتما چ بلایی سرمون میومد شوخی ک نیست جون دو نفر وسطه حتما برو بیمارستان همه چیو کنترل کنن از صدای قلب بچه تاحرکاتش و دردات درد زایمان بیشتر از کمر میگیره میزنه به انتهای واژن و مقعد بعدم همون وقتی ک درد میگیره بچه خودشو جمع میکنه و شکم سفت میشه
فتی مطمین باش سروقت میاد سراین فسقلی چندباربستری شدم وسولفات گرفتم تانیاد الان بادهانه رحم 4سانت حاضرنیست بیاد
خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است از زندگیت لذت ببر حتی اگه چیز با ارزشی از دست دادی