2777
2789
عنوان

سوالی ک هیچ وقت پاسخ داده نشد :😪

124 بازدید | 11 پست

چرا ادم خوبا گیر ادمای نامرد میوفتن و برعکس ؟؟؟؟؟  چرا ادمایی ک ذاتشون مشکل داره معجزه میشه براشون ؟ عدالت کجاس ؟

زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی می‌خندد و می‌گویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ

چون ادم خوبا فک میکنن همه مثل خودشونن

ادم بد ندیدن و راحت گول میخورن

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عدالت در آخرت معنا پیدا میکنه 

برعکس نظر خیلیا دنیا دار مکافات نیست!!!

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
ببخشید عدالت تو باسن خره 😐میخواستم به جای باسن ی‌چیز‌دیگه بنویسم که سایت گفت مجاز نیست 😂اگه عدالت ...

چی بگم ...

زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی می‌خندد و می‌گویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ

فقط سکوت 

ی کسایی و میشناسم ک شخصیت براشون معنی نداره  هرزه .... ولی خوشحالن  میخندن .... مث مایی ک گفتیم زشته خوب نیس افسرده نشدن هعییی

حوصله ویس گوش دادن داری؟ 

یه ویس بهت معرفی کنم دانلود کن گوش بدی؟ 

حدود یک ساعته

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
حوصله ویس گوش دادن داری؟  یه ویس بهت معرفی کنم دانلود کن گوش بدی؟  حدود یک ساعته

اره گلم حتما 

اره گلم حتما 

از سایت امینی خواه، جلسه ۵۱ سه دقیقه در قیامت رو دانلود کن گوش کن 

بقیه جلسه هاشم خوبه 

اگه گوش دادی خوشت اومد بقیه رو هم دانلود کن گوش کن 

سرچ کن امینی خواه سه دقیقه در قیامت پیداش میکنی