2777
2789

برای خمس مواد غذایی باقی مونده چیکار میکنید؟

به سال خمسی کی باید پرداخت کرد؟

من آنچه شرط بلاغ است با تو میگویم ،تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال✍️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما ماهانه هم کم میاریم چه برسه سالانه  

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
ببین منم نمیدونم چطوری محاسبه کنم هر ماه صد تومن میدم به فقیر به عنوان خمس درسته به نظرت 

خمس رو باید بدی به دفتر مرجع تقلیدت اونا خودشون بین نیازمنده تقسیم میکنن

ما ماهانه هم کم میاریم چه برسه سالانه    

نه عزیزم اشتباه میکنی 

مثلا اگه سال خمسی ۳۱ فروردین باشه،و شما ۳۰ فروردین خرید کرده باشی،به اون مواد غذایی خمس تعلق میگیره 

نه این که یه مواد یک سال تو خونتون بمونه

یکسال بله .

نه عزیزم اشتباه میکنی 

مثلا اگه سال خمسی ۳۱ فروردین باشه،و شما ۳۰ فروردین خرید کرده باشی،به اون مواد غذایی خمس تعلق میگیره 

نه این که یه مواد یک سال تو خونتون بمونه

نه عزیزم اشتباه میکنی  مثلا اگه سال خمسی ۳۱ فروردین باشه،و شما ۳۰ فروردین خرید کرده باشی،به او ...

من نمیدونم شما چ جوری حساب میکنی ولی برای امثال ما ک یه چیزی میخریم تا بیاد تموم بشه حرص میخوریم ک حالا تموم شد از کجا باز باید بخریم خمس معنی نداره  

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
حالا نمیشه خودمون بدیم فقیر مه میشناسم بدم چهفرقی می کنه

نه عزیزم نمیشه 

حتما باید بدی به مرجع تقلیدت

تو اینترنت تحقیق کن نوشته دقیق 

من نمیدونم شما چ جوری حساب میکنی ولی برای امثال ما ک یه چیزی میخریم تا بیاد تموم بشه حرص میخوریم ک ح ...

من اصلا خرید نمیکنم 

۱۸ سالمه و مجردم 

ولی برام سوال بود که زن و شوهر ها به سال خمسی کی خمس میدن