2777
2789
عنوان

بنظر شما این کار خز نشده؟

363 بازدید | 14 پست

بنظر من رقصیدن با عکس سر مجلس تو عروسی حرکت خزیه بعدجاریم گفت من با عکس سرمجلس شما تو عروسیتون میرقصم گفتم این کار خزیه خیلی وقته جمع شده گفت ن من باهاش میرقصم منم با شوخی و خنده گفتم فیلمو خراب نکن گف ن میرقصم 🙁

گفتم اصن ب فیلمبردار میگم عکسمونو نیاره تو تالار میخوای فیلمو خراب کنی بعد ناراحت شد گف نمیرقصم خب😂😂

آقا مگ دل بخواهیه هرکی هرکار دوس داره بکنه بنظر شما خز نشده این حرکت؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن خز نیست

کسی دوست داشته باشه انجام میده 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

الان کلیپ درست می کنن عکس نمیارن بذار برقصه فیلم بردار برات درمیاره

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

عکسو نیار براچی میاری 

ن دیگ نمیارم تو عقدمم لباس سفید پوشیده بود شینیون کرده بود با حلقه و دفتر نامزدی رقصید. چن وقت بعد عقد ما بله برون داداشش شد ن سفید پوشید ن آرایشگاه رفت ن چیزی