2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هنوز به درد نیافتاده

دخترمنم 8تااز دندونش خراب دکتر بردم درست کنم دخترم همکاری نکرد یه دکتر دیگه بردم برای بیهوشی دکتر گفت اینا دندون شیریه خودش میفته واسه چی میخوای درست کنی کجای تهرانی چندتا دندونش خرابه

دخترمنم 8تااز دندونش خراب دکتر بردم درست کنم دخترم همکاری نکرد یه دکتر دیگه بردم برای بیهوشی دکتر گف ...

واقعا 

من سمت پاسدارانم 

دندون آسیا اش است 

دکتر دندونش رو کشید؟ اسمش یادتون هست

واقعا  من سمت پاسدارانم  دندون آسیا اش است  دکتر دندونش رو کشید؟ اسمش یادتون هست

من شهرری هستم دکتر اینجای دکتر اطفاله نه نکشید دخترم هنوز دندونش خرابه میخوای فردا عکس بدم ببینی 

من شهرری هستم دکتر اینجای دکتر اطفاله نه نکشید دخترم هنوز دندونش خرابه میخوای فردا عکس بدم ببینی&nbs ...

فدای شما که منو آروم کردید 

دندون دخترتون درد هم داره؟

عزمزمه من اصفهانم ولی اگه بچتون دردنداره بزارید۳سالش بشه بعددرست کنیدالان نمیشه

مرسی از راهنماییت دکتر قبلی هم همین رو گفت ولی الان رفته از ایران 🥴من گیر این افتادم

فدای شما که منو آروم کردید  دندون دخترتون درد هم داره؟

الان که نه خداروشکر پارسال چندشب در داشت شب که میشد میگف دندونم دردمیکنه منم بهش استامینوفن میدادم و شربت آموکسی‌سیلین خوب شد خداروشکر الان 7سالشه