2777
2789
عنوان

ب ی کنکوری بد حال چی میگین حالش خوب شه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 39 پست

من خودم حالم خیلی بده دلم یه آرامش میاد یه آرامش از جنس خدا کاش حداقل میشد قلبمو از بدنم خارج کنم چیزی حس نکنم😭

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خودم راضی نبودم 

ولی گذشت برنمیگرده که همیشه ولی اینو در نظر داشتم هرکار خدا یک حکمتی داره 

مطمعن باش یک روز زندگیت از این رو به رو میشه

دکتر روح در آینده🤍✨
درصداتو نگاه کردی؟هدفت چی بود؟ناامید نباش انشالله که قبول میشی منم نگاه کردم خیلی عالی نبودن ولی را ...

عزیزم شما ترازتون چند شد؟

معدل نهایی ت چند بود؟

نام کاربریم یهو شد سواستفاده نکنین لطفا🙃
نه

پس گریه کردنت برا چیه وقتی نتیجه رو میدونستی

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

اگه امکانش هست کنکور رو بیخیال شو برو ی تخصص یاد بگیر از فضای مجازی کسب درآمد کن

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃
درسته  ولی دقت کن  من بیشتر ب فکر اینم چجور ی سال دیگه عمرو بشینم زجر بکشم  چجور ت ...

عزیزم چقدر مهربونی. هرچی اوردی برو بیخود خودتو اذیت نکن.مامان بابات هم میدونن تو تلاشتو کردی نشده پس مقصر نیسی

بچها درصدامو نگاه کنید منطقه ۳هستم ببینید چطوره

ریاضی ۰,عربی ۳۵, فارسی ۴۳, اقتصاد۵۳, روانشناسی ۶۰, جامعه ۳۷, فلسفه منطق ۱, تاریخ جغرافیا ۵

تراز سوابق ۵۲۴۲,تراز آزمون۷۵۹۴

ب نظرتون فرهنگیان مجاز میشم

کسی نمیتونه حساب کنه؟