2777
2789
عنوان

چمدون عروووس

250 بازدید | 21 پست

بچها برای خرید وسایل عروسی

و لوازم چمدون عروس داماد 

چیا بنظرتون واجبه و استفاده میشه؟

دوست ندارم چیزای اضافی بگیرم

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️کاش منم مث تو بودم من چرت ترین چیزام مگیرم مث مو زن بینی

- منُ طُ..!                                                                    ‌‌   ‌      ‌    ‌‌- متعهد بِ you💚

این چمدون واسه قبل عروسیه؟

آخه ما واسه بله برون میبریم

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

Are you  fojoshi?

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

میتونی هیچی نخری 

هر چی کمتر بهتر

اگه خونه پدری اینا رو نداری بخر 

سشوار

و لوازم ارایش مصرفی 

و حوله 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

حوله

لوازم آرایش ضروری

سشوار و اتو مو و ...

لوازم بهداشتی و شخصی، شوینده و ...

لباس زیر

ست کمربند داماد

لباس بیرونی، مجلسی، راحتی، لباس خواب

کیف و کفش و دمپایی 

این چیزاست دیگه در کل

🤣🤣🤣🤣وای نع من وسواس دارم تو خرید

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       
این چمدون واسه قبل عروسیه؟ آخه ما واسه بله برون میبریم

اره گلم اونم رفتیم فقط وسایل بله برون خریدیم

میتونی هیچی نخری  هر چی کمتر بهتر اگه خونه پدری اینا رو نداری بخر  سشوار و لوازم ارایش ...

اره یه سری چیزارو داریم هردومون نمیخوام بخرم 

منم بزودی باید برممم  بنظرم لوزام ارایش چمدون دمپایی لباس  ادکلن

نامزدی؟🥹

اره یه سری چیزارو داریم هردومون نمیخوام بخرم 

مبارکه 

دختر عاقلی هستی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم