2777
2789
عنوان

دوستان یه لحظه بیایین

9 بازدید | 19 پست
سلام دوستان عفوتت شدید دارم که با دارو مشکلم حل نشد شنیدم عنبر نسارا خیلی معجزه میکنه،کسی تا حالا استفاده کرده تو بارداری ضرر نداره،۷هفته حامله ام
خدایا میدونم صلاحی درکارت هست
وای منم الان دیدم ترشح زردرنگ دارم عفونته؟باردارم چی کارکنم؟
* کسی که نهان خود را اصلاح کند، خدا آشکار او را نیکو گرداند، و کسی که برای دین خود کار کند، خدا دنیای او را کفایت نماید، و کسی که میان خود و خدا را نیکو گرداند، خدا میان او و مردم را اصلاح خواهد کرد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته ۱۱
* کسی که نهان خود را اصلاح کند، خدا آشکار او را نیکو گرداند، و کسی که برای دین خود کار کند، خدا دنیای او را کفایت نماید، و کسی که میان خود و خدا را نیکو گرداند، خدا میان او و مردم را اصلاح خواهد کرد.
من فردانوبت غربالگری اولم هست .الان برم دکتریاصبرکنم جواب سونووآزمایشم هم ببرم؟نمیدونید این آزمایش چندروزه جوابش حاضره؟
با سلام و وقت بخیر و همچنین با اجازه مدیر تاپیک دوستان جهت خرید تقویم های سال 95 با عکس کودک دلبندتان و همچنین دیدن نمونه کار و لیست قیمت لطفا پیام دهید ت ل گ ر ا م آیدی @khavari_ir شماره 09355184733 ت ل گ ر ا م کانال هم داریم توش @nazlibalalar جهت سفارش به آیدی زیر پیام بده @khavari_ir مسابقه عکس نی نی هم توی کانال برگزار میشه پس بدو تا دیر نشده باز هم از مدیر تاپیک و دوستام معذرت خواهی میکنم به خاطر پیام بازرگانیم
فروشگاه خاوری http://khavari.sabzgostar.net - انواع لباس، لوازم خانگی، تزئینی و .../////////// کانال پوست , مو , زیبایی , تناسب اندام و درمان های خانگی مخصوص بانوان عزیز جهت عضویت به شماره تلفن 09355184733 در ت ل گ ر ا م پیام دهید
وای چه زیاد .پس بایدالان واسه عفونت برم دکتر.هفته بعدهم جواب آزمایشموببرم.
ماهی دوسه باربایدویزیت دکتربدیم.هربارهم سونومیکنن خیلی زیادمیشه
اصلا نگران نباش من تا اخرش عفونت بارداری داشتم ولی سعی کن حتما دکترت داروهایی رو که میده استفاده کنی
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
هرماه یه مشکلی پیش میاد.لکه بینی .جفت پایین .عفونت و...