2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاسکو داشتم اسمش چیکو بود فروختمش الان ۲ سالی مینا دارم ک همون مینا صداش میزنیم😂

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

تافی

نبات

پسته

پشمک

اسم عروی هلندیای منه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

کاسکو داشتم اسمش چیکو بود فروختمش الان ۲ سالی مینا دارم ک همون مینا صداش میزنیم😂

منم مینام مینا صدا میزنم

چجور دلتون میاد بفروشین من مینام مردنی تا سه ماه صداش تو گوشم بود و صداش میشنیدم

همشون دستی ان؟ 

اره

اول دو تا بوذن سه ماهشون بود گرفتم

بعد بزرگ شدن جفت شدن تخم گذاشتن دو تا از چهار تا تخمشون جوجه شد

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

منم مینام مینا صدا میزنم چجور دلتون میاد بفروشین من مینام مردنی تا سه ماه صداش تو گوشم بود و صداش م ...

اخه من تازه زایمان کرده بودم نمیتونستم بهش برسم شوهرمم ک همش سرکاربود ازاونجایی گ کاسکو بسیار پرنده اجتماعی هست و باید بهش اهمیت بدی ترسیدیم پرکنی کنه و آسیب ببینه مجبور شدیم بفروشیم با این ک خودم یک هفته حالم بد بود بعد رفتنش شیرم خشک شد 

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

اخه من تازه زایمان کرده بودم نمیتونستم بهش برسم شوهرمم ک همش سرکاربود ازاونجایی گ کاسکو بسیار پرنده ...

اوخی توهم مث من وابسته بودی من مجردی داشتم رفتیم مسافرت اومدنی مرده بود ب کسی سپرده بودیم ولی دوری طاقت نکرد

خداروشکر من ندیدم مردش رو ولی چند ماه صدا بپر بپر کردنش تو قفس و صدا زدن اسم خودم و داداشم تو گوشم بود 

الان ام تازه عروس گرفتم اسم نداره هنوز

خب حرف هم میزنن جفت خریدی؟ 

چند تا کلمه میگن 

سلام 

بدو

بیا

خوبی 

و یکی دو تا دیگه