2777
2789
عنوان

کمکم کنید

68 بازدید | 5 پست

واقعا به کمکتون احتیاج دارم لطفا سرزنشم نکنید

چند وقته دچار خود ارضایی شدم و بیشتر اوقات داخل حموم انجام میدم و نمیتونم ترکش کنم امکان دور موندن از فضای خلوتم ندارم چیکار کنم لطفا کمکم کنید سنمم کمه

عزیزم آفرین به تو که زود فهمیدی. فکر کنم یه مدت کوتاه باید دارو درمانی داشته باشه پیش روانپزشک‌. چون زودم فهمیدی زود حل میشه. اگه میتونی پولاتو جمع کن. باید سعی کن همش خودتو خسته کنی بعد بری حموم. همش ورزش کت قبل حموم. ساعت تنظیم کن که ۲ دقیقه بیشتر حموم بودی زنگ بلند بزنه مجبور شی بیای بیرون. بدنتو شیو نکن یه مدت تمیز نباشه خودت بدت بیاد

[QUOTE=305366303]عزیزم آفرین به تو که زود فهمیدی. فکر کنم یه مدت کوتاه باید دارو درمانی داشته باشه پیش روانپزشک‌. چون ...[/QUOT

نمیتونم برم پیش روانپزشک اخه خانوادم خبر ندارن و نمیخوام بهشون بگم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=305366303]عزیزم آفرین به تو که زود فهمیدی. فکر کنم یه مدت کوتاه باید دارو درمانی داشته باشه پ ...

اگه پولت میرسه مشاوره آنلاین بگیر. ببین همش ورزش کن. همش خودتو خسته کن.ساعت تنظیم کن با زنگ بلند.شروع کن صلوات فرستادن میری حموم.وقتی میخوای اینکارو کنی با یه دستت اون یکی دستتو بگیر بگو بسه بس کن. بگو من از افکار منفیم سپاسگذارم و اونارو زیر پام میذارم