2777
2789
عنوان

برا کسی که اسهاله، یک غذا مقوی چی خوبه؟ که فشارو بالا ببره

| مشاهده متن کامل بحث + 3282 بازدید | 44 پست
فشار رو ولی بالا میبره... موز هم ک بچه ها میگن پتاسیم داره و میتونه فشار رو یه درجه بکشه پایین

داره میگه اسهاله طرف ..... نمیشه که اینو بخوره

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

هشت سالش دخترم دکتر گفت نصف لوپرامید بده زیاد نده که یبوست میشه  

آها ممنون عزیزم 

دختر من هشت هست ،،،

پس اسهال شد یه موقع خدای ناکرده،،راحت نصفش رو میدم بهش،،

خیلی سریع هم خوب میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین یه سری چیزای مضر هم گفته شده اجرا نکنی.تخم مرغ و پفک چیه

فشارش پایینه... ک صد درصد بخاطر کم شدن اب بدنشه 

شما فکر نمیکنی اگ ب همین رویه پیش بره از هوش میره بخاطر افت فشار کم ابی بدن؟!!!! 

ادب داشته باش، چیز خوبیه. دل نشکن ادم باش مراقب کلمه هایی ک تو مجازی و حقیقی میگی باش این کلمات وزن دارن میتونن پوستتو بکنن. منم منم نکن دنیا کره زمین گرده میچرخه میچرخه سر خودت میاد. انسان باش
آها ممنون عزیزم  دختر من هشت هست ،،، پس اسهال شد یه موقع خدای ناکرده،،راحت نصفش رو میدم به ...

ببین من یکبار اشتباهی قرص بزرگسالان سرماخوردگی دادم دخترم ،زنگ زدم به دوستم پرستاره ،پرسید گفت بچه هست سال به بالا بزرگسال محسوب میشه می‌تونه از قرص بزرگسالان بخوره اما دوزشون فرق داره 

اگه اسهالش باکتریایی نباشه اره نصفشو بده 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

اول از همه سعی کنه مایعات بخوره ولی به هیچ عنوان ابمیوه و مایعات شیرین نخوره 

بقیه غذاهام که میوه و سبزیجات نداشته باشه و مسهل نباشه خوبه 

اون کته و ماست بیشتر برای بعد اسهاله اما خب بین مردم هم دلیل استفادش هم تایم استفادش بد جا افتاده 

معمولا بعد اسهال میکروبای مفید روده هم یک مقدار زیادیشون از بین میرن و این میکروبای مفید توی ماست وجود داره (ماست پاستورزه نه یا باید ماست پروبیوتیک باشه با ماست محلی) همراه ماستم کته میدن که یجورایی به رشد بیشتر باکتری ها کمک میکنه 

فشارش پایینه... ک صد درصد بخاطر کم شدن اب بدنشه  شما فکر نمیکنی اگ ب همین رویه پیش بره از هوش ...

بله اما راهش پفک نیست که تو روده بماله داغونش کنه. در مرحله حاد که اسهال دیگه ابکی شه دکتر سرم تزریقی یا پودر خوراکی میده. در مرحله عادی شربت رقیق. کمپوت. کته ماست با نمک

رسم شده تو یه سری تاپیکا جواب برعکس میدن. رعایت نمیکنن حال و روز مردمو

آره بخدا یه عده آدم مریض بی شخصیت 

همین چندروز پیش تاپیک زدم گفتم چه جوری باید اسنپ بگیرم؟؟باید برنامه نصب کنم و اینا ؟؟

دیدم یه نفر هی می‌گفت نمیشه ،،،،،،،باید آموزش ببینی و فلان و بهمان 

منم عجله داشتم ،،،به فکرم نرسید داره مسخره می‌کنه ،،،،

به حرف ایشون دیگه برنامه اش رو نصب نکردم ،،،،،تاکسی گرفتم 

اومدم تاپیک رو نگاه کردم دیدم بقیه میگن داشت سر به سرت میزاشت 

واقعا وجدان و درک ندارن

ددست شما درد نکنه اینه جواب راهنمایی حالا ما شدیم بی وجدانو بی درک... میگی فشار پایینه میگم پفک بخوره...  قرص لوپرامیدم بخوره ک اسهالش قبلش بند بیاد... دیگ تاپیکاتون شرکت نمیکنم چون ب جای تشکر.حتی اگ غلط باشه حرفم.. توهین جوابمه...

ادب داشته باش، چیز خوبیه. دل نشکن ادم باش مراقب کلمه هایی ک تو مجازی و حقیقی میگی باش این کلمات وزن دارن میتونن پوستتو بکنن. منم منم نکن دنیا کره زمین گرده میچرخه میچرخه سر خودت میاد. انسان باش
بله اما راهش پفک نیست که تو روده بماله داغونش کنه. در مرحله حاد که اسهال دیگه ابکی شه دکتر سرم تزریق ...

بله حق با شماست

دقیقا. خیلی تعجب کردم

ببین تخم مرغ آب پز رو من بابامم خیلی اعتقاد داشت

کلا موقع مریضی بابام میگفت باید به زور هر غذای مقوی بخورید حتی اگر نمیتونید باید بخورید 

ولی تو همون گوشت و اینا رو بده ، همون خوبه

یه سری شربت هم دکتر این دفعه به ما داد برای این ویروس جدید که اسهال و ... داشت

من نخوردم ولی گفتن خوشمزه هست الکترولیت نمک و شکر داشت 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ددست شما درد نکنه اینه جواب راهنمایی حالا ما شدیم بی وجدانو بی درک... میگی فشار پایینه میگم پفک بخور ...

نه عزیزم. ناراحت نشو. منظوری نداشتم

الهی که خدا آرامش رو به دلهاتون بده