2777
2789
عنوان

برا کسی که اسهاله، یک غذا مقوی چی خوبه؟ که فشارو بالا ببره

| مشاهده متن کامل بحث + 3282 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای بچه نمیشه نصفش رو داد؟

نمیدونم گلی. از دکتر بپرس ولی براادم بزرگ تا بخوره اسهالش بند میاد

ادب داشته باش، چیز خوبیه. دل نشکن ادم باش مراقب کلمه هایی ک تو مجازی و حقیقی میگی باش این کلمات وزن دارن میتونن پوستتو بکنن. منم منم نکن دنیا کره زمین گرده میچرخه میچرخه سر خودت میاد. انسان باش
جدی؟😳

نه دختر من اسهال بود تخم مرغ آبپز دکترش گفت نده 

مرغ آبپز بده بجاش

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

پفک فشار رو بالا میبره دو درجه  فقطم مارک چی توز موتوری... کار همیشمه...

پفک بدتر میکنه اسهالش رو

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ببین یه سری چیزای مضر هم گفته شده اجرا نکنی.تخم مرغ و پفک چیه

👍👌

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

هشت سالش دخترم دکتر گفت نصف لوپرامید بده زیاد نده که یبوست میشه 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

پفک بدتر میکنه اسهالش رو

فشار رو ولی بالا میبره... موز هم ک بچه ها میگن پتاسیم داره و میتونه فشار رو یه درجه بکشه پایین

ادب داشته باش، چیز خوبیه. دل نشکن ادم باش مراقب کلمه هایی ک تو مجازی و حقیقی میگی باش این کلمات وزن دارن میتونن پوستتو بکنن. منم منم نکن دنیا کره زمین گرده میچرخه میچرخه سر خودت میاد. انسان باش

وای روجا از اینجا گوش نکن

بچت ویروس جدیده رو گرفته ؟

هشت سال عزیزم  ولی وزنش زیاده  ضعیف نیست

بده ،البته بستگی به نوع اسهال داره

دختر من هشت سالش بود نصف لوپرامید رو دادم ،با یدونه تموم شد اسهالش

بازم از داروخانه یا اورژانس زنگ بزن بپرس