2777
2789
عنوان

کنکوری ها بیاید

81 بازدید | 5 پست

ازونجایی که نتایج اومده من الان یه سوالی دارم من کنکور دی و تیر ماه رو دادم ولی دی رو ریاضی دادم تیر رو تجربی رشته خودمم تجربیه. درصدای کنکور دی ماهم بهتر شده ولی کنکور تیر درصد منفی دارم تا آخر امشب باید یکیشونو انتخاب کنم راهنمایی میخوام

میشه برای خوب شدن حال دلم دعا کنی؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم ووقعا بستگی به علایقت داره

و اینکه میشه اصلا وقتی دیپلمت تجربیه با کنکور ریاضی تطبیق داده بشه

تحقیق کن ببین اول میشه یا نه

من نمیدونم

بعد اگر میشد و رشته خوبی با درصدای ریاضیت قبول میشدی به نظرم همون ریاصی رو اگر رشته ایش رو دوست داری برو و پشت نمون

ار تجربی دوست داری ک هیچ یه سال دیگه

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)
نمیدونم ووقعا بستگی به علایقت داره و اینکه میشه اصلا وقتی دیپلمت تجربیه با کنکور ریاضی تطبیق داده ب ...

راستش شرایط پشت کنکور موندن ندارم درصدام هم انقدر جالب نیس که بتونم رشته های تاپ بیارم

میشه برای خوب شدن حال دلم دعا کنی؟