2777
2789

من دختر ۱۳ ماهه ای دارم ک از همون اول نسبت ب صداها ترس داشت.الان ک بزرگتر شده کسی ک در میزنه بدو میپره بغلم.نمیدونم چرا

اما مادر شوهرم مدام میگه بیارش تو مهمونی ها و شلوغی ها .ولی هربارم بردم ت  شلوغی مریض شده و لاغر تر شده .

شما چی میگین ب عنوان مادر...

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲

والا منم عین تو 

هر بار میبردم جیگرم له میشد عاجز میشدم 

دیگه نبردم والا

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم عین تو  هر بار میبردم جیگرم له میشد عاجز میشدم  دیگه نبردم والا

گیر دادن ک دخترت ترسوعه و .... بیارش تو شلوغی 

واقعا عاجز شدم

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲

اره 

بچه خواهرمو نبردیمش پدرمونو درمیاورد چهار نفرو که میدیذ

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
گیر دادن ک دخترت ترسوعه و .... بیارش تو شلوغی  واقعا عاجز شدم

ب منم زیاد میگفتن و میگن

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

درسته نوزاد رو باید از همون اول با سر و صدا شلوغی  اشنا کنی که نترسه کم کم شروع کن تو خونه اهنگ بزار با صدای متوسط یا مهمونی های کم جمعیت تر برو تا عادت کنه

پولی که ما شب خرج میکنیم صبح از تو دهن شیر درمیاریم پس جلو ما با پول بابات قیافه نگیر😏😏
درسته نوزاد رو باید از همون اول با سر و صدا شلوغی  اشنا کنی که نترسه کم کم شروع کن تو خونه اهنگ ...

آهنگ میزارم.هر رووووز.تازه ام از مسافرت برگشتم.مهمون هم میاد خونم.اما اینا میگن بیارش روضه ...آخه روضه تو این هوا و گریه و زاری واسه نوزاد ۱۳ ماهع....

تجربه میگه بچه‌ها با هم فرق دارند 

بعضی ها واقعا تو اینجور جاها( مهمونی عروسی روضه وووو) راحتن و اذيت نمیشن

ولی عده دیگه  اصلا عادت نمیکنن

هرجور بچه راحته و سلامتی جسم و روانش حفظ میشه رفتار کن

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

منم بچم کوچیک که بودم زیادجایی نمیرفتم چون هم خودش وهم من اذیت میشدم باگریه هاش ولی الان ک سه سالشه میریم خونه فامیل بابچه هاشون بازی میکنه ولی توپارک تنهایی بازی میکنه بابچه هایی ک نمیشناسه بازی نمیکنه نسبت به صداواینام حساس نشده بودحتی تازه راه افتاده درکع میزدن میرفت دروبازکنه ولی قدش نمیرسیدفقط تنهامشکلش اینه سمت غریبه هانمیره فقط بافامیل گرم میگیره

وای پسر منم همینطوریه

انقد بدم میاد همه بهم غر میزنن چرا بچت اینطوریه؟! از بس تو اجتماع نمی بریش اینطوری شده!

در حالیکه من بچم‌رو‌به اندازه ای که لازم باشه بیرون میبرم، چه مهمونی چه جاهای دیگه

ولی پسرم ذاتا اینطوریه که راحت با دیگران جوش نمیخوره، از جاهای شلوغ خوشش نمیاد

بچه ها همه مثل هم نیستن، با هم فرق میکنن

الان بچه خواهرم ده برابر بچه من همش تو خونه نشسته و بیرون نمیره، ولی اصلا اینطوری نیست و با همه راحته

آهنگ میزارم.هر رووووز.تازه ام از مسافرت برگشتم.مهمون هم میاد خونم.اما اینا میگن بیارش روضه ...آخه رو ...

وای بهتره که نبریش هوا گرمه اصلا نمیشه بچه رو نگه داشت محیطش هم واسه بچه خوب نیست بعضی ها گریه میکنن بچه پیشتر میترسه 

پولی که ما شب خرج میکنیم صبح از تو دهن شیر درمیاریم پس جلو ما با پول بابات قیافه نگیر😏😏
وای پسر منم همینطوریه انقد بدم میاد همه بهم غر میزنن چرا بچت اینطوریه؟! از بس تو اجتماع نمی بریش ای ...

دقیقابچه منم باغریبه جوش نمیخوره وبافامیل راحته به اندازه هم بیرون میبرمش

وای بهتره که نبریش هوا گرمه اصلا نمیشه بچه رو نگه داشت محیطش هم واسه بچه خوب نیست بعضی ها گریه میکنن ...

همینوو منم روم نمیشه بگم.به بچم میگن ترسو خیلی بم برخورد