2777
2789
عنوان

امان از خانواده...

223 بازدید | 42 پست

نتایج کنکور اومده و من اصلا علاقه ای ندارم نتیجه اولیه رو ببینم 

اصلا درک نمیکنن من میدونم خراب کردم هر چند هنوز نتایج و ندیدم ولی بخدا از ترس همیناس دوست ندارم ببینم

اصلا درک نمیکنن چه اتفاقاتی امسال برای کنکوریای 402 افتاد واقعا از شدت استرس سلامت جسمیم داره به خطر میوفته و کیه ک براش مهم باشه چیکار کنم بنظرتون

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

گوشی بزار کنار بخون برای سال بعد

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گوشی بزار کنار بخون برای سال بعد

ببین من اصلا ی سال گوشی دستم نبود اصلا بهش وابستگی ندارم ولی بقران هر سال داره کنکور سخت تر میشه میترسم

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
برو ببین برات مهم نباشه ته درس هیچی نی 

واسع خونواده من خیلی مهمه وگرنه من برام مهم نیست اصلا

ببین من اصلا ی سال گوشی دستم نبود اصلا بهش وابستگی ندارم ولی بقران هر سال داره کنکور سخت تر میشه میت ...

نمیدونم گلم چی بگم والا

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

برا خودتون چند روز استراحت کنید.

هدفون موقع بحث بزارید تو گوشتون.

هرکاری کنیم همه آدم ها، ی چیزی میگن، غیر ممکن نگن!!!

انشالله هفته آینده پر قدرت و از تایم کم به زیاد شروع کنید به خوندن.

موفق باشید

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
چه اتفاقی افتاده؟ 

نتیجه کنکور اومده و من از ترس خونواده جرعتشو ندارم برم درصدامو ببینم دارم سکته میکنم

چپو راستم ازم میپرسن رفتی دیدی چیشد

سعی کن برای تو مهم نباشه ن بقیه البته اگه آرامش میخای

اخه دارم باهاشون زندگی میکنم هنوز هیچی نشده تیکه میندازن بهم وای ب ساعتی ک درصدامو ببینن

شما جا من بودی چیکار میکردی

نمیدونم گلم چی بگم والا

کاش قبول بشم

ببین من اصلا ی سال گوشی دستم نبود اصلا بهش وابستگی ندارم ولی بقران هر سال داره کنکور سخت تر میشه میت ...

کنکور هر سال سخت تر نمیشه....

اینو قبول ندارم، هر سالی به نوع خودش سخته!!!

و اینکه وقتی سخته تراز و درصد پایین تر میاد و قبولی بیشتر میشه!

اینو جای دیگه نگید.

چند سال دیگه به این حرف خودتون میخندید!

و اینکه درسا دانشگاه اینقدر کاربردی قشنگه، درسا مدرسه خیلی کارایی نداشتن. به جز ادبیات و زبان و ضرب و تقسیم/:

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
نه، گفتین کنکور 402 اتفاقی افتاده

اها 

خوب اومدن عمومیارو حذف کردن گفتن 40 درصد نهاییاتونه 60 درصد کنکورتون

بعد دو مرحه ایش کردن

بعد نهاییارو ب طرز عجیبییی سخت گرفتن 

از اینور کنکور انقد سخت بود که گفتن ریاضیشو تاثیر مثبت کردن

و میگن سال بعد میخان این تغیراتو بردارن یعنی قشنگ ما موش ازمایشگاهی بودیم