2777
2789
عنوان

کارخانه لواشک

349 بازدید | 8 پست

کسی اینجا اطلاعاتی در مورد این کار داره؟

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

مگه کارخونه داره؟ من فکر میکردم تو ی خرابه درسته میکنن همیشه توش مورچه و سنگ هست

وای مگه میشه اینهمه شرکت بزرگ و معتبر😅

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه کارخونه داره؟ من فکر میکردم تو ی خرابه درسته میکنن همیشه توش مورچه و سنگ هست

منطورش لواشک بسته بندیه😂

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 

🤣🤣چرا کارخونه هم داره منتهی بعضیا تو انباری یا زیرزمین درست میکنن با آت اشغال

البته همشون مواد بی کیفیت کثیف کرم گرفته استفاده میکنن مثلا خرمای کرمو

برگه های کرمو و کپک زده حتی آدم میزنن با جوش شیرین و اسید چی چی

صد در صد کارخونه داره فقط میخوام بدونم چرا بهداشتی نیس

بهداشتی بودنش ک شرکتای بزرگ بهداشتیه اما اصل لواشک بازاری خرمای ترشیده و اسانسه بخاطر همین دونه داره و بنظر کرم خورده میاد

بهداشتی بودنش ک شرکتای بزرگ بهداشتیه اما اصل لواشک بازاری خرمای ترشیده و اسانسه بخاطر همین دونه داره ...

همونام مواد آشغالی واسه لواشک استفاده میکنن

مث رب ک دیگه همه میدونن چ کوفتیه

حالا میخوای بری تو کارخونه کار کنی؟

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊