2777
2789

همچین چیزی میشه؟

صندلی اجاره بدم یا درصدی بگیرم.

همه لاین ها هم باشه

اگر دیدی برای حل مشکلم صلوات بفرست❤

بنظرم خودتونم باید کننده ی کار باشید

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ميشه منم لايك كني ؟ 

البته فكر كنم دردسر خيلي داره ها مثل دوندگي هاي اداري و اماكن و كاراي مربوطه  و اينكه مسئوليت هر مشكل بعهده شماست 🤔

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
شما ارایشگرید؟

بله

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

خب تخصصتون چیه؟ درصدی کار میکنید یا سالن دارید؟

من سالن داشتم ک جمع کردم خودمم شینیون میکاپ و کوتاهی و ابرو انجام میدادم بقیه لاین هامم اجاره داده بودم اکثرا برای شروع میان پیش سالنای تازه نام و مشتری ندارن و قیمت بالا نمیتونین بدین اسم و اعتبار سالن رو خود شما باید بوجود بیارید بنظر من وگرنه با اجاره لاین سالن معروف نمیشه و درامدش بالا نمیرا

من سالن داشتم ک جمع کردم خودمم شینیون میکاپ و کوتاهی و ابرو انجام میدادم بقیه لاین هامم اجاره داده ب ...

درسته،میتونم بپرسم چرا جمع کردید،اخه شغل پردرامدیه،شماهم که سالن دار بودید

بله معروف نمیشه اینجوری ولی با حرفهای شما فهمیدم شدنیه اینکار که فقط لاین اجاره بدم.درسته؟

من میتونم وسیله نخرم و هرکس صندلی و وسایل جانبیشو خودش برای خودش بیاره؟

درسته،میتونم بپرسم چرا جمع کردید،اخه شغل پردرامدیه،شماهم که سالن دار بودید بله معروف نمیشه اینجو ...

نه اونجور ک فکر میکنید پر درامد نیست سالن داری بنظرم تک شاخه شدن خیلی بهتره من از پس اجاره بر نیومدم اجاره ها خیلی بالاست و در امد ب اون حد نیست و اجاره لاین هم شما میز و صندلی و شلف و اینجور چیزا رو باید تهیه کنید اون شخص فقط ابزار کارشو با خودش میاره 

نه اونجور ک فکر میکنید پر درامد نیست سالن داری بنظرم تک شاخه شدن خیلی بهتره من از پس اجاره بر نیومدم ...

متشکرم از راهنماییاتون دوست عزیز❤

متشکرم از راهنماییاتون دوست عزیز❤

امیدوارم موفق باشید