faeghehhhhh76 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 272 عنوان تراز کنکور خواهرم،اونایی که بلدن بیان 148 بازدید | 16 پست میگه دوتا تراز دادن،یکی شد ۹۱۰۰ یکی هم ۷۹۰۰،به نظرتون رتبش چند میشه؟معدلشم ۱۹/۳۰ 1402/05/21 | 17:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاینااا عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 20918 ۸۶۲۰ 🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»*** **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.
شاینااا عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 20918 کنکورش خوب داده معدلشم خوب بوده ولی متاسفانه بخاطر ندانم کاری سنجش و آموزش پرورش با تاثیر قطعی معدل کلی از رتبش کم کرده 🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»*** **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.
شاینااا عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 20918 ۸۶۲۰ این تراز کلش میشه حدودا 🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»*** **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.
ildaaaaa عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 8775 کنکورش خوب داده معدلشم خوب بوده ولی متاسفانه بخاطر ندانم کاری سنجش و آموزش پرورش با تاثیر قطعی ... اتفاقا من فکر میکنم تراز معدلش شده ۹۱۰۰ و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
faeghehhhhh76 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 272 ۸۶۲۰ والا خودش میگه با سایت حساب کردم شده حدود پانزده هزار
شاینااا عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 20918 والا خودش میگه با سایت حساب کردم شده حدود پانزده هزار رتبش؟؟؟ 🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»*** **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.
شاینااا عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 20918 ۹۱۰۰تراز کنکورش نیست مگه؟؟ 🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»*** **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.
ildaaaaa عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 8775 والا خودش میگه با سایت حساب کردم شده حدود پانزده هزار سایتا درست نیستن تراز کل رو هم کسی نمیدونه چطوری محاسبه میشه و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
faeghehhhhh76 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 272 ۹۱۰۰تراز کنکورش نیست مگه؟؟ میگه دوتا تراز دادن،یکی ۹۱۰۰ یکی هم ۷۹۰۰میگه این دوتا رو تو سایت وارد کردم حساب کرد شده حدود ۱۵هزار
شاینااا عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 20918 آره به سایت نمیشه اعتماد کرد..امسال همه چی فرق میکنه 🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»*** **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.
faeghehhhhh76 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 272 به سایت نمیشه اعتماد کرد..امسال همه چی فرق میکنه خیلی زحمت کشیده خدا کنه ۱۵هزار نشه
شاینااا عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 20918 خیلی زحمت کشیده خدا کنه ۱۵هزار نشه انشالله که نتیجه زحماتش ببینه..درصداش میدونی؟؟ 🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»*** **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.