2777
2789
عنوان

کسی هست آزمون وکالت داده باشه؟

88 بازدید | 13 پست

من چند ساله از درس دور بودم. امسال آزمایشی آزمون وکالت شرکت کردم، سخت بود واسم انگاری همه چی از یادم رفته. کسی بوده یه سال بخونه و نتیجه بگیره؟ 

اگه کسی بلده راهنمایی کنه یکمی

مرور زیاد داشته باش . سعی کن تند تند تموم کنی بتونی بیشتر مرور کنی

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرور زیاد داشته باش . سعی کن تند تند تموم کنی بتونی بیشتر مرور کنی

دارم می خونم، کلاسم ثبت نام کردم از شهریور میرم کلاس. همونجام که ثبت نام کردم بهم برنامه دادن.. ولی وقتم خیلی محدوده   

نه چندسال پیش شرکت کرد متاسفانه نزدیک هم شده اما قبول نشد  راستی سبک مطالعه شما چطور ....

ایشالا امسال قبول بشن..

من فعلا قانون خوانی میکنم. تا کلاس شروع بشه فک کنم دوتا درس رو تموم می کنم.. بعد شروع کلاس هم طبق برنامه کلاسا قراره بخونم.. بعد تموم شدن کلاسا آزمون آزمایشی شرکت می کنم

دارم می خونم، کلاسم ثبت نام کردم از شهریور میرم کلاس. همونجام که ثبت نام کردم بهم برنامه دادن.. ولی ...

همه کسایی که قبول شدن هم شرایطشون گل و بلبل نبوده 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
شما برا کدوم شهری  منابع دقیق میدونی چیه ؟؟؟

من خودم فردیس کرجم.. کلاسامو کرج میخوام برم.

ببین اینا رو، اینا منابع اصلی آزمون وکالته:

https://sepehresokhan.com/بهترین-منابع-آزمون-وکالت/

ولی با توجه به نوع برنامه ریزی و شرایطی که داری و سطح علمی و این چیزا، باید منابع کمک آموزشی بخونی.. این منابع اصلی خیلی سنگین و وقت گیرن

حالا مگه کسی گفته شرایط بقیه گل و بلبل بوده؟

گفتی وقتم خیلی محدوده منظور این حرفم این بود که بقیه هم همه چی بر وفق مرادشون نیست و این محدودیتا رو دارن .