2777
2789
عنوان

تلگرام

130 بازدید | 14 پست

بچه ها راسته تلگرام برای گوشی های شیائومی دیگه نصب نمیشه؟من تلگرام دارم یعنی بعد از مدتی که بخواد بروز رسانی بشه خودش میپره این موضوع خیلی برام مهمه چون تست و کانال عضوم برای ارشد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بروزرسانی نمیکنم هیچ وقت گوشیمو اصلا بروزرسانی درست نیست

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
👎

چیه؟

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
عزیزم من دقیق خوندم  پک چین رو ممنوع می‌کنه  مشکلی نداره برای ما

تلگرام در گوشی‌های شیائومی غیرقابل نصب شد

شیائومی از نصب تلگرام روی دستگاه‌های مبتنی بر سیستم عامل MIUI و رابط میان‌افزاری‌اش جلوگیری می‌کند.

نرم‌افزار MIUI یک سیستم عامل مبتنی بر اندروید است که شیائومی در دستگاه‌های موبایل خود از آن استفاده می‌کند.

@ilamiyaan

سلام عزیزم خوبی میگم ازونجایی که شما حقوق خوندید میشه منو راهنمایی کنید من اولویت اول دانشگاهمو دبیری زدم میخواستم ببینم میتونم با فوق لیسانس حقوق آزمون وکالت بدم یا هیچ جوره نمیشه من خیلی دوست داشتم حقوق بخونم😢