2777
2789

من دندون دوم بالا سمت راستم یه کوچولو سوراخ شده باید پر و عصب کشی شه چون درد هم میکنه کمی 

بدون روکش کسی اینکارو کرده به روش بیلداپ منظورمه با کامپوزیت؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من انجام دادم.پر کردم.بدون روکش.اگه پوسیدگی زیاد باشه که نازک کنن دیواره دندون رو اونموقع باید روکش بشه

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

من دقیقا مثل تو ،دندون دوم از بالا 

یبار عصب کشی کرد پر کرد مثلا🙄

چن ماه پیش دکترم داشت ارتودنسی میکرد ،یه سوراخ داشت همون دندونم،دوباره پول ترمیم دادم ترمیم کرد مثلا🙄 الانم میبینم کنارش سیاه شده یکم 

لابد باید بازم پول ترمیم بدم ترمیم کنه🙄

موندم چرا این دندون بامن اینقدر بازی میکنه😒

🫡

من دقیقا مثل تو ،دندون دوم از بالا  یبار عصب کشی کرد پر کرد مثلا🙄 چن ماه پیش دکترم داشت ارتو ...

چه بد منم واسه همین چون دندون جلو هس دارم تحقیق میکنم پیش دکتر متبحر برم باز کارم به صد بار دکتر رفتن و نابود شدن دندونم نکشه کار

چه بد منم واسه همین چون دندون جلو هس دارم تحقیق میکنم پیش دکتر متبحر برم باز کارم به صد بار دکتر رفت ...

من ارتودنسی هم دارم باید بیشتر حواسم باشه به دندونام دیگه..

فقط این داره ادا درمیاره با این همه مراقبت🥴

🫡