2777
2789
عنوان

جدیدا گُل خریدید؟

440 بازدید | 19 پست

میخوام برای دوستم گل بخرم 

نمبدونم گلدون بهتره یا دسته گل

(خودم اصلا اهل گل و گلدون نیستم)

و اگر از قیمت ها اطلاع دارید راهنمایی کنید

چه گلی ؟ چند تا ؟ قیمتش حدودا چقدر میشه ؟ 

پیشنهاد بهتری هم اگر دارید بفرمایید

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.

بودجه چقدره تا بهت بگم

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه دسته گل قشنگتره

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

گل و گلدون طبیعی بگیر ....

مثلا زاموفیلیا یا پتوس یا سانسوریا کرواتی با یه گدون شیک سفید

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

منم برای دوستم گلدون گل طبیعی خریدم دادم کادوش کردن براش بردم ..خیلی خیلی خوشحال شد .ولی دسته گل زودخراب میشه..

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
منم برای دوستم گلدون گل طبیعی خریدم دادم کادوش کردن براش بردم ..خیلی خیلی خوشحال شد .ولی دسته گل زود ...

چه گلی خریدی ؟ چقدر هزینه کردی؟

چون دسته گل بعد یک مدت خراب میشه ولی گلدان تا مدت ها به یادتون ههست

خودم همیشه گل تو گلدون رو خشک میکنم برای همین زیاد اهلش نیستم ولی دوستم گلدون زیاد داره

چه گلی خریدی ؟ چقدر هزینه کردی؟

گل فیلندرون بلک...خود گل ۹۵ بود گلدون ۱۳۰ یه ۶۰ هم برای تزئینش دادم ...البته من یه جعبه شیرینی ام خریدم

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود