2777
2789

مامانم این هفته همه رو دعوت کرده خونش ،دو نفر هستن اصصصصلا دلم نمیخواد ببینمشون

قبلا نه ازشون خوشم میومد نه متنفر بودم برام خنثی بودن ولی به خاطر یسری مسائل و بی احترامی که کردن ازشون متنفرم

مامانم امروز زنگ زد دعوت کرد 

بهش گفتم من نمیام و دوری راهو بهونه کردم

گفت دلمو نشکنو  فلان

ولی واقعا قلبا دوست ندارم برم

چجوری بپیچونم 

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار شوهرته 😐بگو اون ی بهونه جور کنه 

درک میکنم منم از اینا دارم که بدم بیاد ازشون خوشبختانه مامانم این دفعه  دعوتشون نکرد 

ولی یکی از خاله هام یهو گفت چرا فلانیو دعوت نکردی دعوتش میکردی :/ میخواستم بگم تو فوضولی :/

کمی سکوت در این جهان پر هیاهو... من یه درونگرای احساسیم یه Infp و توی دید من همه جا غیر اتاقم یا خاکستریه یامشکی!!!زندگی پر اتفاقای غیر قابل پیش بینیه پس توام همیشه غیر قابل پیش بینی باش و یه ورژن جدید از خودت نشون بقیه بده  وزن فعلی°• ۴۳  وزن هدف  اول •°۴۹ وزن هدف دوم•°۵۵    وزن هدف سوم ۶۳   شروع از ۱۸~۱۹ .۱۴۰۲
میشه بگی نسبت اون دو نفر با تو جیه 

برادرزادم

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
نرو بگو شوهرم شب دیر میاد کلا ادمایی سمی و حذف کن

حالا نمیدونم برای چی الان بغضم گرفته☹

برای اینکه ادم میگه ازدواج کنم با خانواده ام رفت و امد کنم میدونی انگار از پدر مادر ادم ضربه بخوره د ...

نه مشکل پدر و مادرم نیستن

برادرزادمه