2777
2789

سلام دوستان تو سیکل آی وی افم سری قبل تخمکهام پوچ بود این سری دکترم بهم آمپول النوا داده کسی هست که با این آمپول تخمکش باکیفیت بوده باشه؟ خیلی امید میخوام میشه کمکم کنید واقعا اوندفعه عذاب کشیدم اینقدر گریه کردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه تاپیک اخر رو قفل کنی خواهش میکنم دارم اذیت میشم😢

سلام عزیزم خوبی؟ ببخشید فداتشم تازه پیامتون رو دیدم ... بلد نبودم قفل کنم ... وقت هم نداشتم که بگردم پیدا کنم چجوری قفلش کنم ... بعد آخرشب فرصت پیدا کردم اومدم قفل کنم دیدم تعطیلش کردن... حتما گزارش زدن ☹️

خواهرم که تخمکش در حد صفررر بود این آمپولو خرید هفته پیش، و پانکچر کرد و یه جنین گرفت.  قیمت آ ...

منم زدم دفعه آخرررر اما روی من جواب نداد چون تخمکهام خرابن بی کیفیتن 

سلام عزیزم خوبی؟ ببخشید فداتشم تازه پیامتون رو دیدم ... بلد نبودم قفل کنم ... وقت هم نداشتم که بگردم ...

الان اومدم دیدم کلی اعلانات دارم خوب که بعضی حرفا واقعا روح و روان ادم رو ازار میده

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
الان اومدم دیدم کلی اعلانات دارم خوب که بعضی حرفا واقعا روح و روان ادم رو ازار میده

حالا که تاپیک تعطیل شد عزیزم بیخیالشون از بس بیسواد و بی فرهنگن ... من دیروز وقت دکتر داشتم برای تخمک اهدایی که ببینم از خواهرم میتونم بگیرم یا نه ... میخواستم بیام آخر تاپیک بنویسم جوابشون رو بدم  و کلا حذفش کنم که دیدم خودش تعطیل شده 

حالا که تاپیک تعطیل شد عزیزم بیخیالشون از بس بیسواد و بی فرهنگن ... من دیروز وقت دکتر داشتم برای تخم ...

ان شاالله بسلامتی نی نی رو بغل بگیری 😍❤️❤️ مامان بشی

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
ان شاالله بسلامتی نی نی رو بغل بگیری 😍❤️❤️ مامان بشی

الهی آمین همچنین شما خانوم😘♥️اینقدر هم ازم تو خصوصی سواااال پرسیدن برای تخمک اهدایی... طفلکیها جرات نکردن اونجا بپرسن که بعضیا ناراحتشون کنن ... حالا شاید ی تاپیک بزنم تخمک اهدایی توضیح بدم بعدم قفل کنم