2821
2789
عنوان

بوی دهان

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 40 پست
همون قرص رو یه ماه خورد خوب شد 

ااا واقعا خوب شد؟خیلی نگرانم دکتر گفت دوهفته اول باید استفاده کنه اگر خوب شد که برای همین بوده بوی دهانش ولی اگر نشد ممکنه چیز دیگه باشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بچه من دو سالشه از شیر گرفتمش دهنش از خواب بیدار میشه بوی استون میده میخوام ببینم مشکل بچه شمام اینج ...

دکتر گفت اگر گهگاهی بو بده مشکلی نداره ولی باید هواست به معدش باشه که چیزیش نشه حالا میتونی ببری پیش متخصص کودکان ببینه مشکلش چیه عزیزم

مشکل شماچیه گلم

من از سال ۹۵ میکروب معده دارم از همون موقع دارو مصرف میکنم چند تا دکترم عوض کردم اصلاااااا خوب نمیشه نمیدونم چه کنم دیگه واقعا خسته شدم

یه جا خوندم میکروب معده باعث بوی بد دهانم میشه گفتم ببینم چجوریه منم بخرم استفاده کن

❤خدایاشکرت❤ کاربر قدیمی ام
بفرمایین

اگه جواب داد لطفا منم لایک کنید

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

دهن بچم بودمیداد

دکترگفت اول صبح شیریالبنیات نخوره

یه مدت کوتاه کلا قطع کنه

بعداونم اول صبح نخوره

مثلا میان وعده بخوره

این یک راه

راه دوم که برای بزرگسالاهم جواب میده وبراش امتحان کردم .۱ق مرباخوری

خاکشیربشورید بایه حبه قندبزاریدروگاز زیرشو کم کنید  بعدبهش یه ق مرباخوری تخم بارهنگ اضافه کنید وخاموش کنید یکم خنک شد ۱قاشق عسل اضافه کنید

اینو چندروزبخورید ناشتاباشه بهتره

این سردی معده رومیگیره

بوی بدبه خاطرسردی معده است

من به یکی دونفرگفتم انجام دادن عالی بود.بوی بددهن بچم کلا قطع شد

فقط درمان کنید حتما 

مسواک و...هم که سرجاش

حالا یه سوال

عذرمیخوام میپرسم

کسی که دهنش بومیده خودش متوجه میشه؟

همکارمن افتضاح دهنش بومیده یعنی نزدیک میشه میخوام بمیرم

چندبارغیرمستقیم گفتم اما به خودش نمیاره 

خدایابه امیدخودت🌺
دهن بچم بودمیداد دکترگفت اول صبح شیریالبنیات نخوره یه مدت کوتاه کلا قطع کنه بعداونم اول صبح نخوره ...

ممنونم از راهکارتون حالا من اسن دارو رو تا اخرش بهش میدم ببینم چی میشه اگر نتیجه نگرفت این راه رو امتحان میکنم.اره بنظرم اگر کسی دهنش بو بده خودش متوجه میشه فقط دریک صورت متوجه نمیشه که اونم مشکل بینی داشته باشه یعنی حس بویایی نطاشته باشه شاید همکارتون هم اینجوریه که متوجه نمیشه

ممنونم از راهکارتون حالا من اسن دارو رو تا اخرش بهش میدم ببینم چی میشه اگر نتیجه نگرفت این راه رو ام ...

شاید ولی خیلی اذیت میشم

حتمااین راهکاروانجام بدید طب سنتی بهم گفت که خودش پزشک هست

تویک هفته بچم ویکی ازدوستام که انجام دادن خوب شدن

خدایابه امیدخودت🌺