2821
2789

لایکم کن 

منکه وقتی چاق شم صورتم هم پر میشه 

تزریق بهترین راهه برامن

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چاقی و لاغری موضعی نداریم. بافت صورت از چربیه باید کلا وزن اضافه کنی تا صورتت پر شه 

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.
وزن اضافه کردم باز چاق نشد 

خب پس ژنتیکی اینجوری هستی که تجمع چربی تو جاهای دیگه‌ای از بدنت هست. فقط تزریق ژل روت جواب میده طبیعی نمی‌تونی کاریش کنی

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.
با ورزش هرقسمتی ک بخوای میتونی بهش حجم بدی یا کوچیک کنی...

با ورزش عضلات رو می‌تونی تقویت کنی بافت صورت و سینه چربی هست واسه همین کسایی که ورزش می‌کنن و تغذیه رو رعایت می‌کنن چه کسایی که می‌خوان لاغر شن چه کسایی که حجم بگیرن فرقط نداره صورتشون لاغر می‌شه و سینه‌هاشون آب می‌شه. ورزش روی عضله کار می‌کنه نه بافت چربی 

با ورزش عضلات رو می‌تونی تقویت کنی بافت صورت و سینه چربی هست واسه همین کسایی که ورزش می‌کنن و تغذیه ...

من خودم همه قسمتای بدنم لاغر اما سینه هام بزرگه قشنگ گونه دارم خیلیا فک میکنن تزریق ژل داشتم اما با ورزش صورت گونه هام حجیم شدن سینه هام هم کلا ژنتیکی..