2777
2789
عنوان

بیرون زدگی دیسک کمر خفیف

1674 بازدید | 5 پست

سلام به همگی 

من حدود یک ماه و نیم هست که کمر درد شدید گرفتم و دردش به مچ هردوپام میزنه و پیش چندتا دکتر رفتم همشون گفتن بیرون زدگی دیسکت خفیف تا متوسطه و کلی دارو بهم دادن و دارم میرم فیزیوتراپی فردا جلسه اخرشه.

اما الان یک ماهه و نیمه که من فقط خوابیدم رو تخت و دردم هیچ فرقی نکرده.. چجوری خفیفه پس؟! 

ناامید شدم فقط دارم گریه میکنم و خودخوری میکنم

مثل یه جنازه افتادم رو تخت هیچکاری نمیتونم بکنم

هیچ انگیزه ای برای زندگی دیگه ندارم دلم میخاد بمیرم تو ۲۲سالگی از درد  

میخاستم بپرسم کسی تجربشو داشته که خوب شده باشه؟

منم تو همین وضعیتم عزیزم یک ماهه دارم درد میکشم ولی مال من دیسکم شدیده

بهت توصیه میکنم ورزش های مخصوص کمر ویلیامز رو از گوگل ببینی و روزی چندبار انجام بدی

اینو دکترم گفت منم چندروزه شروع کردم امیدوارم جواب بده

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

ایشالا که خوب بشید 

اتفاقا یکی از دکترا به منم ورزش ویلیامز رو گفت ولی گفت درد داری انجام نده بدتر میشی 

عکس ام ار ای ام رو بزارم میتونید ببینید؟ 

اگر ایرادی نداره شما هم عکس بیرون زدگیتون رو بزارید من ببینم مثل من هست یا نه 

بخدا از استرس شبو روزم شده گریه و ارزوم شده مرگ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هم امپول کتورولاک رو زدم با کلی امپول کورتون 

قرص باکلوفن چند ورق خوردن؟ 

به من یک ورق دادن 

گاباپنتین و ناپروکسن هم خوردم و بازم دارم میخورم 

جلسه نهم فیزیوتراپیمم امروزه فردا اخریشه 

ولی اصلا خوب نمیشم! 

نمیدونم شاید بخاطر استرس و اعصابه 

سلام اگر تهرانین بهتون کلینیک سینوهه رو پیشنهاد میکنم که از جدید ترین و بروزترین روش های درمان (اوزون تراپی ، شاک ویو ، لیزر پرتوان ، فیزیوتراپی ، الکتروتراپی ، تزریق پلاسما و....)  استفاده میکنند و تا حد ممکن با کمک همین روش ها مانع از جراحی های پر خطر میشوند

تمام روش های درمان کلینیک سینوهه غیر جراحی و دارای تیم پزشکی بسیار حرفه ای هستند و دارای کد وزارت بهداشت 

آدرس : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

آدرس سایتشون

پیج اینستاشون 

اینم کانال تلگرامشون