2777
2789
عنوان

قابل تأمل.....

89 بازدید | 9 پست

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
لینک بزار

نت گوشی رو یه بار خاموش روشن کن میاد. واسه من اینطوری عکسا باز میشن معمولا

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من تو سن بیس سالگی دخترمو طبیعی بدنیا اوردم 

خییلی راضی بودم تو همین تختها ...یجوری گفتی قتلگاه بخدا استرس میندازی تو دل زنای باردار...درد زایمان به بدن هرزنی ربط داره  یکی راحت میزا یکی سخت والله ب پاتوهوا اینجور چیزا نیس  بنظر من

دارم میگم بنظر مممن

خدایا چرا منو ب ارزوهام نمیرسونی پس😔

واقعا من سه بار روی این تخت‌ها مردم و زنده شدم سر زایمان سومم ماما نمیزاشت ماسکم رو بدم پایین راحت نفس بکشم وقتی آخرین دردهام رو داشتم میکشیدم ماما اصلا پیشم نبود وقتی جیغ آخرم رو زدم اومد دید مدفوع کردم فقط تمیز کرد بعدش هم میخواست مانع از بیرون اومدن بچه بشه تا دکتر برسه ولی دفعه دید بچه خودش بیرون اومد و فقط اومد جلو بچه رو گرفت که روی زمین نیفته

والا من تو سن بیس سالگی دخترمو طبیعی بدنیا اوردم  خییلی راضی بودم تو همین تختها ...یجوری گفتی ...

خدا رو شکر که شما راضی بودی

واقعا من سه بار روی این تخت‌ها مردم و زنده شدم سر زایمان سومم ماما نمیزاشت ماسکم رو بدم پایین راحت ن ...

چ بیشور بوده زنه...اگ اتفاقی میفتاد برا بچت میخواس چ گوهی بخوره  

خدایا چرا منو ب ارزوهام نمیرسونی پس😔

زایمان طبیعی داخل آب فکر کنم بهتر باشه خارجیا هم رو آوردن به این شیوه 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚