2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین ببینم چه کردین😅

278 بازدید | 19 پست

من رشتم انسانی منطقع ۲ هستم

تراز کنکور ۹۵۰۰

تراز معدل ۹۳۰۰

به نظرتون زیر ۱۰۰۰ میشه؟

خودم فکر میکنم الکی امیدوارم..

خدا بزرگتر از دردهای ماست رفیق🙃💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته بازم زیرگروهای مختلف فرق میکنه و سهمیه ها مشخص نیس  ولی حدودش همینه بازم میخای درصداتو ...

زیر گروه ها حذف شدن 

البته بازم زیرگروهای مختلف فرق میکنه و سهمیه ها مشخص نیس  ولی حدودش همینه بازم میخای درصداتو ...

ممنونمممم

تراز کنکور ۹۵۵۰

با درصد های :

روانشناسی ۱۰۰

عربی ۳۰

ادبیات ۴۸

جامعه شناسی ۸۴

ریاضی صفر

فلسفه ۳۰

تاریخ ۴۸

اقتصاد ۶۲

تراز معدل ۹۳۰۰

معدل: ۱۸ و ۱۲ صدم

عزیزم ترازت حدودا میشه ۹۰۰۰ تا ۹۴۰۰ و منطقه دو حدود رتبه ی ۱۷۰۰ تا ۱۹۰۰ میده احتمالا

راستش حساب کردم

تراز کل بهم ۹۴۵۰ داد

اخه مثلا دبیری با رشته ی حقوق بازم درصدای متفاوت واسشون مدنظره ممکنه مثلا یه درسی رو حقوق درصد بیشتر ...

نه زیر گروه حذف شده

عزیزم ترازت حدودا میشه ۹۰۰۰ تا ۹۴۰۰ و منطقه دو حدود رتبه ی ۱۷۰۰ تا ۱۹۰۰ میده احتمالا

تراز 6775 تجربی منطقه یک امیدی ب پرستاری دولتی هست؟ شهرای کوچیک، پرستاری یا هوشبری اینا

!life on my own terms
ممنونمممم تراز کنکور ۹۵۵۰ با درصد های : روانشناسی ۱۰۰ عربی ۳۰ ادبیات ۴۸ جامعه شناسی ۸۴ ریا ...

حیییف حیییف اگه معدلت یکمممم بالاتر بود 

و مثلا یکی دوتا ریاضی زده بودی زیر ۱۰۰۰ میشدی قطعا🥺ولی بازم واسه فرهنگیان بستگی ب بقیه ی همشهریات داره ک چیکار کرده باشن

حیییف حیییف اگه معدلت یکمممم بالاتر بود  و مثلا یکی دوتا ریاضی زده بودی زیر ۱۰۰۰ میشدی قطعا🥺و ...

اوهوم

به امید خدا

خیلی ممنونم ازت💛🌻