2777
2789

من برای ثبت نام پسرم رفته بودم طرف میگه شهریه میشه ۲ تومن....واقعا همینقدر یا داره گرون میگه؟ آخه مدرسه دولتی نباید انقدر بگیرن

پدر و مادر ناخواسته فرزند خویش را شبیه خود میکنند و نام تربیت را بر آن میگذارند!

مدرسه عادی؟ 

نباید شهریه بگیره

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسرم می‌ره پیش دبستانی دولتی گفتن ۶ تومن باید بدید والا ماهم تعجب کردیم

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

مدرسه غیر انتفاعی خواهرم ۲۵ میلیون میگیره ولی دولتی همون دو میلیون میگیره 

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)

کدومشهرید ؟نه بابا

ناشناس زنگ بزن اموزش پرورش شهرتون بپرس

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر
من پسرم می‌ره پیش دبستانی دولتی گفتن ۶ تومن باید بدید والا ماهم تعجب کردیم

همونو بده غیرانتفاعی دیگه

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر
کدومشهرید ؟نه بابا ناشناس زنگ بزن اموزش پرورش شهرتون بپرس

چرا هست از ما هم ۲ میلیون میگیرن 

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)
همونو بده غیرانتفاعی دیگه

غیر انتفاعی پرسیدم ۱۷ میل میگیرن

غیر انتفاعی میذارم البته پسرمو

مدرسه تیزهوشان

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

همینه

پ یه مدرسه دیگه رفتیم گفت اول ۵۰۰ میگیریم ولی بعدش مثلا ۳۰۰ تومن و... اینا میگیریم ... 

بعد یه سوال داشتم وقتی پولو گرفتن در طی سال هم باز میگیرن؟

پدر و مادر ناخواسته فرزند خویش را شبیه خود میکنند و نام تربیت را بر آن میگذارند!
اره سمت ماهم همینه.پسرت متولد چنده؟

۹۶ عزیزم