2777
2789

این وان ها که اومده توری دارن 

یا اون اسنفج های حمام 

یا اون اسان شور ها ادم میمونه که کدومو بگیره 

والا قدیم ازین چیزا نبود یکمم بچه بزرگ میشد میزاشتنش تو تشت اب بازی می کرد 

قیمتاشونم الان چه گرون شدن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از همین وان های معمولی که چند تیکه ان توشون سبد لباس و توالت فرنگی و این چیزا داره خریدم، خیلی ام استفاده میشه همیشه بچمو مینشونم در حین آب بازی میشورمش

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
من یه ست پلاستیک گرفتم براش که یه وان پلاستیکی هم داشت الان اون خیلی به دردم میخوره

وان اونا رو دیدم خیلی بزرگه نوزاد رو نمیشه توش حمام کرد 

بزرگتر هم که بشه میشه گذاشتش توی تشت 

ازون ست بنظرم فقط صندلی فرنگی اش اونم برا بعده دو سه ساله بچه خیلی کاربردیه بقیه اش نه 

درست نمیگم گلی؟

من از همین وان های معمولی که چند تیکه ان توشون سبد لباس و توالت فرنگی و این چیزا داره خریدم، خیلی ام ...

وان اونا رو دیدم خیلی بزرگه نوزاد تازه متولدشده رو نمیشه توش حمام کرد 

بزرگتر هم که بشه میشه گذاشتش توی تشت 

ازون ست بنظرم فقط صندلی فرنگی اش اونم برا بعده دو سه ساله بچه خیلی کاربردیه بقیه اش نه 

درست نمیگم گلی؟

وان اونا رو دیدم خیلی بزرگه نوزاد تازه متولدشده رو نمیشه توش حمام کرد  بزرگتر هم که بشه میشه گ ...

والا من که خیلی استفاده کردم از ۶ماهگی که بچم تونست بشینه اون تو میذارمش، قبلش تو بغلم میشستنش.

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

عزیزم من از اون اسفنجها گرفتم و عالی هم بود به نظرم، خدا رو شکر بچم هم نترسید و اذیت نشد، البته خوب بچه ها با هم فرق میکنن

ولی برای من خیلی خوب بود، چون  وقتی هم مینشست من قشنگ میذاشتم روش مینشست

اکثراً بچه رو روی دستم میشستم ولی خوب اسفنج هم بود اگه یه وقتی مجبور بودیم دو تایی با هم بریم از اون استفاده میکردم

بعدش هم از این وانهای تاشو گرفته بودم، استفاده شد ولی هیچی اون لگن های قدیمی حمام نبود، برای من که وانش اگه 10 بار استفاده شده اون لگن بزرگ حمام که برای خودش خریدم و واقعاً تمیز و برای چیز دیگه ای استفاده نمیکنم 100 بار استفاده شده

بعضی چیزا به نظرم بیشتر برای قشنگی و دل پدر و مادرهاست

من اسفنج گرفتم اصلا پسرم دوس نداشت میترسید میزاشتمش روش استفاده نکردم.ولی وانشو هنوز که هنوزه استفاد ...

نوزاد که بود چجوری توی وان میزاشتیش گلی؟

خب نمیشه به جا وان از همون تشت که خودمون داریم استفاده کنیم؟