2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۹۰۰۰ ب بالا شانس پزشکی داشتن سال قبل

اما چون سهمیه داره بنظرم شانس داره ضمن اینکه ترازای امسال از پارسال فک کنم بهتر رتبه بده

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨
گفتن بالای ۹۸۰۰ 

😐😐😐😐😐😐😐

پارسال بالای ۹۰۰۰ می اورد امسال ک سقف نهایی هم پایینتره تراز همه نسبت ب سال قبل حدود ۵۰۰ واحدی پایینتر اومده تازه ایشون سهمیه هم داره 

اگه ظرفیت استانتون زیاده تعهدی میاره  با توجه به افزایش ظرفیتا احتمال اینکه شهریه پردازای تیپ ...

استان اذربایجان غربیه عزیزم

راسته میگن امسال شهریه پردازو برداشتن؟

اها امسال وضع ترازاچجوریه؟

همیشه تو کنکور رتبه ۱ اینا تراز ۱۳۰۰۰ داشتن اما الان چون تراز ماکس نهایی حدود ۱۱۰۰۰ هستش ، تراز کل نفر ۱ کنکور منطقا دیگه نباید بشه ۱۳۰۰۰ چون میشه برایند ۱۳۰۰۰ و ۱۱۰۰۰ برا همین میگن تراز کل امسال از همون عدد در سال قبل بهتر رتبه میده

استان اذربایجان غربیه عزیزم راسته میگن امسال شهریه پردازو برداشتن؟

نه شهریه پردازا همچنان هستن 

برای طرفیت تعهدیتون هم باید صبر کنید دفترچه انتخاب رشته بیاد پارسال با این تراز تو استانای دیگه دیدم که تعهدی آوردن