2777
2789
عنوان

جون عزیزتون نظر بدین

127 بازدید | 18 پست

دوستان من مادر شوهرم وسواس شدید تمیزیه اصلا وحشتناک. تو حموم خورده زمین دستش شکسته . من ۱۰ روز تموم براش پختم شستم حموم بردمش لباساشد شستم جاشو پهن کردم جمع کردم غذا بهش دادم .چند روز پیش بشقابو کاسه ای که شسته بودم رو پشت سرم شست و هرچیزی میشستم پشت سرم میشت و میگفت فردا سرم منت میزاری. به شوهرم گفتم من هرکاری انجام میدم دلیه ولی کار مادرت درست نیست شوهرمم به مادرش گفت زن من همه کارتو میکرد کار تو درست نیست . اونم شروع کرد نفرین کردن منو پسرش به منم گفت الهی کمرت بشکنه تو هیچ کاری برای من نکردی . به پسرشم گفت هیچ وقت هیچ کاری برامون نکردی با اینکه خرجشونو داره میده برنجو گوشتو تره بارو پول برقو خلاصه الان اینقدر دل شکستم که دوست ندارم کمکش کنم الان باز شوهرم داره میگه برو کمک مادرم بده به نظر شما چیکار کنم

عه چه باحال😕

خب وقتی ظرف تمیز رو دوباره میشوزه یعنی توانایی داره

دستش که شکسته ولی زبونش چقدر خوب کار میکنه

نرو به نظرم...زنه مشکل روانی داره

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وقتی ظرف تمیز رو دوباره میشوزه یعنی توانایی داره دستش که شکسته ولی زبونش چقدر خوب کار میکنه نرو ...

دوستم ۲۰ سال مادرشوهرش نگه میداره نابیناست هرفحش ونفرینی  هم می کنه جوابشم اینه خدا چشام گرفته زبونم روکه لال نکرده 

مادرشوهرم خدابیامرز این اخلاق رو داشت

می‌خواست زیربار منت کسی نباشه خودش منت میذاشت که بگه کار شما اصلا برام مهم نیست و باشین یا نباشین خودم بلدم کارامو بکنم ولی واقعا ناتوان بود

اگه تحملش رو داری و میتونی صبوری کنی بخاطر خدا انجام بده خدا قشنگ و به موقع جواب میده وگرنه بسپار به شوهرت بگو تا اینجا رو من بودم از این به بعد خودت یه فکری بکن

عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.  

نرو به شوهرت بگو اگه خیلی مادرتو دوسداری مرخصی بگیر برو کمکش یا پرستار بگیر من پرستارو کلفت مادرت نیستم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
دوستم ۲۰ سال مادرشوهرش نگه میداره نابیناست هرفحش ونفرینی  هم می کنه جوابشم اینه خدا چشام گرفته ...

انگار اون بنده خدا زده نابیناش کرده

بعضیا خیلی پرروان

همین پررو بودنه که زنده نگهشون داشته...

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...

نظر شخصیمه 

کسی منو نخوره

کمک کن واگذارش  کن به خدا استارتر هر بدی کرده بسپارش به خدا بهتر میدونه چکار کنه،اگه هم چیزی گفت بهشون بگو من به خدا واگذارتون میکنم و.. هر چند میدونم هیچ کس تو این تاپیک با نظرم موافق نیست و برای خودم نوشتم

من رفتم،چونکه..بدونم منم خوشمیگذره..
دقیقا ،بنده خدا همیشه برای خودش دعای مرگ می کنه فقط بخاطر اون عجوزه

امیدوارم خدا آستانه تحملش رو ببره بالا

و حال خوش نصیبش شه

خووهرشوهرنداری ؟شوهرت بگو خیلی دلت میسوزه خودت برو مادرت کارمنو قبول نداره

اونا بعد ظهر ها میان از وقتی من نمیرم میان جارو میزنن حیاط میشورن این فقط ظهر ها نهار میپزه ولی پشت سر دختراشم میشکره دوباره

عه چه باحال😕