2777
2789

آره 😂

فک کنم روت کراش دارن

من دهن ندارم 😢                                                                                                  چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا می‌پرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش می‌کنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خانمی کنار دست یه دختری نشسته بود هی برمیگشت نگاهش میکرد دختره هم داشت با گوشیم ور میرفت معدب شده بود واقعن این چه رفتار بی ادبانه وبیفرهنگی هست

نه اینجورم‌ نیس اکثرا سرشون توگوشی شاید تو نیگاه میکنی یه لحظه چش تو چش میشین 

یا تیپ و استایل خاصی داری

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑

همه جا هست فقط غلظتش فرق داره. این یکی از مشکلات فرهنگی ماست که معلوم نیست تا کی باید ادامه داشته باشه. تو  خیلی از کشورای اروپایی و غربی این رفتارا خیلی کم دیده میشه حالا چه هم جنس و چه جنس مخالف و  این رفتار به معنی رعایت نکردن حریم و فضای شخصی افراده. 

نه اینجورم‌ نیس اکثرا سرشون توگوشی شاید تو نیگاه میکنی یه لحظه چش تو چش میشین  یا تیپ و استایل ...

نه آخه نظر من تنها که نیست که نظر بقیه رو هم پرسیدم خیلی اذیتن