2777
2789
خانوماى خوزستانى من تو شهرتون غریبم.به خاطر کار شوهرم اهواز زندگى میکنیم.اطلاعاتى از اینکه کدوم مرکز یا دکتر براى آى یو آى مناسبه ندارم.ممنون میشم راهنماییم کنین
ریحانه جون من اهوازی نیستم ولی دوستای اهوازی دارم که برای ای وی اف میرند، اگه کسی اینجا پاسخی بهت نداد میپرسم اینجا برات میذارم
خدایا به نشانی که به من نشانش دادی سخت امید بسته ام، به معجزه ات ایمان دارم.
ممنونم عزیزم.خیلى لطف میکنى.راستش من تو این شهر غریبم.نه خودم نه همسرم خوزستانى نیستیم.منتها به خاطر کار شوهرم جاى دیگه اى هم نمیتونم برم واسه آى یو آى.واسه همین سوال پرسیدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ریحانه جون از دوستم پرسیدم میگه دکتر لک عالیه واسه ای یو ای، میگه خیلیا پیشش جواب گرفتند
خدایا به نشانی که به من نشانش دادی سخت امید بسته ام، به معجزه ات ایمان دارم.
ریحانه جون برو پیش لک بهت قول میدم پشیمون نمیشی من خودم سه نفر رو دیدم پیشش جواب گرفتن یکی زنداداش دوستم که بعد سال ها باردار شد پیشش یکی دیگه از دوستامم با ای یو ای پیش لک باردار شد الان پسرش دنیا اومده اون یکی هم با ای یو ای باردار شد ولی متاسفانه سقط شد که ربطی به دکتر نداشت مشکلات دیگه وجود داشت یکی دیگه از دوستامم میخواد این ماه بره پیشش انقدر که تعریف شنبده ازش
خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند