2777
2789

سلام بزنید فراموشی رمز عبور 

بعد کدملی اتون رو میخواد و تاریخ تولد 

برای تاریخ تولد اگر روی عدد ۱۴۰۲ نگه دارید قسمت کل سالها باز میشه سال تولدتون رو انتخاب کنید 

اگر روی کلمه ی مرداد نگه دارید کل ماهها براتون باز میشه از اون قسمت هم ماه تولدتون رو انتخاب کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بزنید فراموشی رمز عبور  بعد کدملی اتون رو میخواد و تاریخ تولد  برای تاریخ تولد اگر ...

سلام 

این کارو کردم بعد یک رمزی برای اون شماره تلفن میفرستن که من بهش دسترسی ندارم😢

کد ملی 

تاریخ تولد

و کد اخرکه داده بزنید 

براتون یک شماره شش رقمی اگر اشتباه نکنم پیامک میشه 

بعد درقسمت مربوطه که خواسته اون کد رو وارد کنید 

به اندازه ثانیه هایی که نوشته شده  فرصت دارید تا رمز جدید بسازید 

رمز حتما  باید شامل حروف بزرگ حروف کوچک اعداد و علامت هایی مثل ^^*#باشد 

از رمزتان عکس بگیرید یادتون نره 

کد ملی  تاریخ تولد و کد اخرکه داده بزنید  براتون یک شماره شش رقمی اگر اشتباه نکنم پیامک ...

ممنونم عزیزم کد ندارم چون برای شماره ایی میره که من بهش دسترسی ندارم

دربخش تکرار رمز هم همان رمز را تکرار کنید 

اون علامت شبیه چشم که گوشه کادر رمز جدید و تکرار رمز جدید هست را اگر بزنید رمزتان واضح و آشکارمیشود و میتوانید عکس بگیرید یا یادداشتش کنید و مطمئن شوید که درست همان مز مد نظرتان است 

حتما کیبرد گوشی تان از همان ابتدا روی حروف و اعدادانگلیسی باشد