2777
2789

خواستم بدونم ما اینطور شدیم یا عادی هست ؟ خستگی و کم خوابی بچه باعث میشه؟ کودک شانزده ماهه

فکر کنم مامان بابای من بکم زیادی سرد شدن ک ب طلاق ختم شد

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خونه شادتر و بانشاط تر شده

مستقیم باهمسرتون صحبت کنید و خواسته هاتون رو با آرامش بیان کنین از ایشونم بخواید همینکارو کنه 

شاید متوجه نیست کجا کاستی داره 

به خودتون بیشتر برسید دورهمی با دوستان بذارید ، ورزش کنید ،کتاب خوب بخونید

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
نه خونه شادتر و بانشاط تر شده مستقیم باهمسرتون صحبت کنید و خواسته هاتون رو با آرامش بیان کنین از ای ...

خوب مسلما خونه با بچه شاد میشه . منظورم رابطه های دونفره و مهرو محبت 

عشق و علاقمون نه ولی خوب نمیتونیم پیش هن بشینیم وراحت حرف بزنیم و...پسرم یه سالشه پیش پدرش میشینم بدش میاد وگریه میکنه

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
آخه کجاش طبیعیه .ماهم آدمیم،😅😔

ببین بعد بچه سختی هست .اختلاف نظر زیاده .پا خانواده ها بیشتر باز میشه تو زندگی مشترک و از هر سر سخنی .معمولا بچه شبا دور برمیدارد🤣فرم و تیپ بدنی بهم می‌ریزه .چی بگم من که بعد بچه دار شدنم حس میکنم از دل شوهرم رفتم. دو تا بچه شیر به شیر آوردم و کلا سرد سرد شدیم از هم .همش بحث داریم و به تبع اون رابطه جنسی اصلا و ابدا نداریم🫤رحمم افتاده است و عمل لازمه  .شکمم بزرگ موند و چاق شدم و اعصابم هم ضعیف شد .کاش یکم بینمون درست شه 💔

نه خونه شادتر و بانشاط تر شده مستقیم باهمسرتون صحبت کنید و خواسته هاتون رو با آرامش بیان کنین از ای ...

بانشاط تر 🙄🙄خستگی کمخوابی راحت غذا نخوردن جرات نکنی کنار همسرت بشینی حسرت یه مهمونی راحت به دلت بمونه و...

ناشکر نیستم الحمدلله بخاطر سلامتیش ولی تااین لحظه بانشاطی ندیدم😅

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
بانشاط تر 🙄🙄خستگی کمخوابی راحت غذا نخوردن جرات نکنی کنار همسرت بشینی حسرت یه مهمونی راحت به دلت بم ...

ان شاءا.. برای شمام راحت تر بشه شرایط ، تو مهمونی هم بچه سرگرم میشه

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
خوب مسلما خونه با بچه شاد میشه . منظورم رابطه های دونفره و مهرو محبت 

پستم ادامه داشت😊 راهکاری که به ذهنم رسید رو عرض کردم 

امیدوارم اوضاعتون بهتر بشه🙏