2777
2789
عنوان

چرا ازهمه نظر بدبیاری میارم من

146 بازدید | 10 پست

من زندگی سختی داشتم زندگیم مثل رمان هاست ازنظر حانوادگی(واقعا درتوانم نیس توضیحش)

از نظر عشقی هم اصلا شانس نمیارم اگ بدونید چقدر تلاش کردم از نظر عشقی و درسی زندگیم خوب بشه از تعجب چشماتون ۴تا میشه...

ولی نمیدونم بخاطر همون مورد اوله یعنی زندگیم که شبیه رمانه ک هیچکس واقعی توی زندگیم نمیاد یاچیه اخه؟؟ همه نفر اول زندگیشون خوب از اب درمیاد بهم میرسن. نهایتا دومی .من تاجایی که یادمه فقط بدبیاری از نظر عشق اوردم..

اخه من چیز دیگه ای کم ندارم سنم مناسبه ۲۴

ارشد دارم میخونم

چهرم خوبه عمل هایی هم کردم

نه چاقم و نه لاغر

حرف زدنم خوبه 

اخه مشکل ازچیه؟؟

من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.

منم مثه توعم دوستم هم جوونم هم چهرم خوشگله البته تعریف نباشه طبق حرف اطرافیان هم درس میخونم خانواده خوب اما تو عشق و کار شکست خوردم همیشه:)غصه نخور

𝔦 𝖗𝖊𝖒𝖔𝖛𝖊 𝔞𝔫𝔶𝔬𝔫𝔢 𝔴𝔥𝔬 𝔡𝔬𝔢𝔰𝔫'𝔱 𝕷𝖔𝖛𝖊 𝔪𝔢𓂀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خودت داری با این حرف این انرژی وارد زندگیت میکنی میگی بد میارم البته بدبیاری یه وقتا از چشم خوردن هم میتونه باشه کلا زندگیت سکرت نگه دار هیچی به کسی نگو به چیزای منفیم فکر نکن

🤍
نمیدونم... منم مث تو  26سالمه و تو اوج تنهایی ام خسته شدم دیگه....

واقعا تمیدونم علتش چیه هرروز استوری کردن دوستامو میبینم که ازدواج کردن باعشقشون و سوپرایز شدن و خوشحالن

من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.
چون خودت داری با این حرف این انرژی وارد زندگیت میکنی میگی بد میارم البته بدبیاری یه وقتا از چشم خورد ...

اصلا بخاطر سرنوشتم همه منو مثال بدبیاری میکنن

حالم خرابه

حتی روزایی هم که الکی به خودم انرژی مثبت میدم یک نفر هست حالمو بدکنه که گریه کنم

واقعا تمیدونم علتش چیه هرروز استوری کردن دوستامو میبینم که ازدواج کردن باعشقشون و سوپرایز شدن و خوشح ...

دقیقا... من همه دوستام رفتن. خودمم هم شاغلم هم ارشد ترم اخرم هم چهرم خوبه

ولی خیلی خیلی تنها شدم.

تو یه رابطه داغونم هستم ک طرفم هفته ای یه بار یاداوری میکنه ک ما قرار نیست ته داشته باشه رابطمون حواست باشه.... 

خیلی دلم شکسته 

خیلی

خیلی

اصلا بخاطر سرنوشتم همه منو مثال بدبیاری میکنن حالم خرابه حتی روزایی هم که الکی به خودم انرژی مثبت ...

دنیا ارزش هیچ ناراحتی نداره از انرژی مثبتت استفاده کن هر چیم حالتو بد کرد ول کن اهمیت نده

🤍
دقیقا... من همه دوستام رفتن. خودمم هم شاغلم هم ارشد ترم اخرم هم چهرم خوبه  ولی خیلی خیلی تنها ...

من تاپیک قبلیمو ببین طرف بهش محبت هم میکنم جواب سلامم نمیده درصورتی که خیلی ازمن پایینتره