2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروهزلالارررررمرتبه شکر تک فرزند نیسم

و خداروهزااااار مرتبه شکرررر تک فرزند هستم😎😂

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

پسرم ۸ سالشه خودش که الان کیف میکنه و ازخواهر برادر خوشش نمیاد . اما خب وقتی بزرگ بشه مطمعنم دوست نداره تک باشه. ولی واقعا هرجور فکرشو میکنم شرایط روحیم مناسب نیست

قبلا مشکل اقتصادی هم بود اما الان ب لحاظ اقتصادی به یه ثباتی رسیدیم. اما از لحاظ روحی اصلاااا امادگی ندارم

الهی به امید خودت...  

هنوز کوچیکه فقط رو مخم را میره و حرص میده انقد حرص داده که یک تبخال زدم😫😫😫ولی مامانم میگه صبر داشته باش ۱۰ سال دیگه خودشو نشون میده🤣🤣🤣🤣🤣دیگه باید بسازمو بسوزم🤣

تا متاهل نشی همه چی خوبه  ولی وقتی متاهل شی میفهمی ک چ قد سخته

اونجوری که ادم اتفاقا کمتر تنهایی رو حس میکنه بنظرم

بخصوص وقتی بچه دار هم شد

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵