2777
2789

خیلیا توسط همین شیاف بچشونو بدنیا اوردن و سقط نکردن

کاربری دست دو نفره!  کاربر جدید نیستم تعلیق شدم چندبار. چقدر خوبه یکیو داشته باشی همه جوره پشتت باشه😍عشق جانِ من حضورت تو زندگیم قشنگ ترین اتفاق عمرمه 🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی ندارم فشارم وارد نشده  رفتم سونو طول سرویکسمو اندازه بگیرم یهو شوکه شدم با این وضعیتش &n ...

ای بابا😐😐😐😐تو که علائم سقط نداری چراانقد ترسیدی!!!! منم بچم خییییلی پایینه حتی هماتوم هم دارم دوباره خونریزی غلیظ داشتم با کلی لکه بینی، شیاف استفاده کردم و وازلین زدم ب شکمم همش قطع شد و بچم مونده برام

میدونی همین نگرانیت بدتره برات تا طول سرویکس؟ اگه بدونی همین حالتت چقدر ریسک دفعش رو بالا میبره یک ثانیه هم ادامه نمیدادی اضطرابتو

ای بابا😐😐😐😐تو که علائم سقط نداری چراانقد ترسیدی!!!! منم بچم خییییلی پایینه حتی هماتوم هم دارم دو ...

امروز رفتم دستگاه پساری برام گذاشتن 

گفتن سرکلاژ موعدت گذشته نمیشه با یه عالمه شیاف و امپول پروژسترون واستراحت 

خدا کنه نتیجه بده جوجم خیلی کوچولوه فعلا 

هیچی ندارم فشارم وارد نشده  رفتم سونو طول سرویکسمو اندازه بگیرم یهو شوکه شدم با این وضعیتش &n ...

منم عین شما هستم 

دهانه رحم من هم ۳ سانت و نیم باز بود 

سرویکسم هم ۲۰ بور ۲۳ هفته

خدایا شکرت ..واسه نی نی دار شدن همه منتظرا صلوات بفرستین.