سلام. من واقعا بین نظرات دکترها گیج شدم هزار جا پرسیدم و بیشتر سردرگم شدم. یه عده میگن اول 6 ماه، 1 سال تلاش کن بعد اگه نشد بیا لاپاراسکوپی، یه عده میگن احتمال بارداری و اصلا بارداری سالم کمه تو این شرایط. خیلی اختلاف نظر هست. کسی تو این شرایط بوده؟ البته هیدروسالپنکس یک طرفه
خدایا فقط آزارم دادی تو این مسیر، دخترم رو هم ازم گرفتی، کاش یکم مهربونیتو نشونم می دادی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام گلم من الان تحت درمان ی طب سنتی هستم س ماهه که هردفعه میرم شش تا پنج لیتری عرقیجات که نمیدونم چیع میده هرسزساغت میخورم بهم امیدداده ک باردار میشم حالا ی سری کارایی هم خودم تودخونه دارم انجام میدم از ی دواخونه سنتی ام پماد مخصوص چسبندگی و شیافش رو تهیه کردم از این ماه پری بیاد تو دوره قاعدگی استفاده کنم اگه نتیجه گرفتم درجریان میزارمت گلم