2777
2789
عنوان

کسی با وجود هیدروسالپنکس طبیعی باردار شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14089 بازدید | 43 پست
سلام خانم من ٥هفته باردارم ديروز رفتم سونو ميگه هيدروسالپنكس خفيف سمت راست داري يني چي؟يني حاملگيم خ ...

احتمالاً اشتباه کردن چون با هیدروسالپنکس احتمال بارداری تقریبا صفره. ولی درهرصورت ربطی به خارج رحم نداره

خدایا فقط آزارم دادی تو این مسیر، دخترم رو هم ازم گرفتی، کاش یکم مهربونیتو نشونم می دادی
سلام خانم من ٥هفته باردارم ديروز رفتم سونو ميگه هيدروسالپنكس خفيف سمت راست داري يني چي؟يني حاملگيم خ ...

سلام بارداری شما چطور شد منم لولم هیدرو خفیف هست البته ی لولم و چسبندگی متوسط دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بارداری شما چطور شد منم لولم هیدرو خفیف هست البته ی لولم و چسبندگی متوسط دارم 

سلام رویا حامله شدی؟؟؟ منم امروز فهمیدم لوله چپم هیدرو هست😢😢😢 چکار کنم

جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...

سلام گلم من الان تحت درمان ی طب سنتی هستم س ماهه که هردفعه میرم شش تا پنج لیتری عرقیجات که نمیدونم چیع میده هرسزساغت میخورم بهم امیدداده ک باردار میشم حالا ی سری کارایی هم خودم تودخونه دارم انجام میدم از ی دواخونه سنتی ام پماد مخصوص چسبندگی و شیافش رو تهیه کردم از این ماه پری بیاد تو دوره قاعدگی استفاده کنم اگه نتیجه گرفتم درجریان میزارمت گلم

سلام گلم من الان تحت درمان ی طب سنتی هستم س ماهه که هردفعه میرم شش تا پنج لیتری عرقیجات که نمیدونم چ ...

انشالله که جواب میگیری...

من جوابو بردم پیش دکتر الحمدالله گفت فقط لوله چپت کمی چسبندگی داره مشکل دیگه نداری

جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...
پس چرا گفتی هیدروعع. خدا لوشکر عزیزم انشالله باردار بشی 

آخه تو شرحش نوشته بود به نفع هیدرو...ولی دکتر گفت چیز مهمی نیست فقط کمی چسبندگیه

چیکار کردی خانومی .بارداری داشتی یانه لوله ک این مشکل رو داشت چیکار کردی

با هیدرو باردار شدی؟مشکلی پیش نیومد؟منم با هیدرو باردارم خیلی میترسم توروخدادیگو از تجربت

لطفا برای سلامتی بچم💚صلوات💚بفرستین
با هیدرو باردار شدی؟مشکلی پیش نیومد؟منم با هیدرو باردارم خیلی میترسم توروخدادیگو از تجربت

سلام گلم خوبی خداروشکر که باردار شدی، من الان بچم ۲۵روزه متولد شده الحمدالله، مشکلی نداشتم خداروشکر، چرا میترسی؟ مگه قراره مشکلی پیش بیاره 

نگران نباش 

سلام گلم خوبی خداروشکر که باردار شدی، من الان بچم ۲۵روزه متولد شده الحمدالله، مشکلی نداشتم خداروشکر، ...

اخه میگن عفونتش ممکنه باعث زایمان زود رس بشه تو مطمئنی هیدرو بودی؟

لطفا برای سلامتی بچم💚صلوات💚بفرستین
اخه میگن عفونتش ممکنه باعث زایمان زود رس بشه تو مطمئنی هیدرو بودی؟

قبلنم گفتم تو شرح عکس رنگی نوشته بود  لوله چپ انسداد یطرفه به نفع هیدرو...

برو تحت نظر‌یه پزشک‌خوب انشالله به خوشی زایمان میکنی

سلام.ببخشید شما لولت هیدرو بود دکتر نگفت باید ببندی بعد اقدام کنی؟ من دکتر گفته بهم ۳ماه داروی تحریک تخمک گذاری میدم نشد باید لوله ی هیدرو رو ببندیم