2777
2789
سلام. من واقعا بین نظرات دکترها گیج شدم هزار جا پرسیدم و بیشتر سردرگم شدم. یه عده میگن اول 6 ماه، 1 سال تلاش کن بعد اگه نشد بیا لاپاراسکوپی، یه عده میگن احتمال بارداری و اصلا بارداری سالم کمه تو این شرایط. خیلی اختلاف نظر هست. کسی تو این شرایط بوده؟ البته هیدروسالپنکس یک طرفه
خدایا فقط آزارم دادی تو این مسیر، دخترم رو هم ازم گرفتی، کاش یکم مهربونیتو نشونم می دادی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هدیه جان اگه بسته باشه شانست برای بارداری بیشتره البته اگه اون یکی بدون باز و سالم باشه من متاسفانه با وجود هیدرو سالپنکس لوله هام کاملآ باز هستن
ا : الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼
در صورت باز بودن کلبه سمی به رحم میرسه و کلمه لانه گزینی میشه البته اینم بگم این جریان مایع سمی صد درصد تایید نشده فعلآ
ا : الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼
مایع سمی و مانع لانه گزینی منظورمه
آره دیروز رفتم ابن سینا میگه برو 6 ماه دیگه اقدام کن بیا، گفت هنوز تایید شده نیست، ولی فکرکنم منم مثل شما وقتم تلف شه اینجوری 😕
خدایا فقط آزارم دادی تو این مسیر، دخترم رو هم ازم گرفتی، کاش یکم مهربونیتو نشونم می دادی
عزیزم منم همین مشکل داشتم تو رو خدا بیا بگو چکار کردی

لوله چپم رو پارسال برداشتم. تازه فهمیدم راستم هم همون‌جوری شده!! دنبال رحم جایگزین هستم

لوله چپم رو پارسال برداشتم. تازه فهمیدم راستم هم همون‌جوری شده!! دنبال رحم جایگزین هستم

چرا رحم جایگزین بدون لوله هم میشه باردار شد

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
عزیزم مگه بدون لوله نمیشه باردار شی باید رحم جایگزین بگیری

گفتم که عمل کردم. عمل سختی هم داشتم. یک سال شده راستم هم اونجوری شده. دیگه زیر بار عمل نمیرم. چون به روده م هم باز زده و بازم عمل سختیه. بعلاوه اینکه آندومتریوز تو رحمم هم رسوخ کرده و درمانی نداره.

گفتم که عمل کردم. عمل سختی هم داشتم. یک سال شده راستم هم اونجوری شده. دیگه زیر بار عمل نمیرم. چون به ...

انشالله کخ مشکل هر دومون حل شه ممنونم که جوابمو دادین

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم