مگه بچه اذیت میکنه؟ یا بیخوابی داره؟ تو هم زده شدی؟ قبل بچه و تو دوران بارداری چطور بود؟
اصلا زمین تا اسمون تغییر کردیم بهم دیگ بی احترامی میکنیم ضد همیم از هم دیگ بدمون میاد...ولی جالب اینجاست نمیام بشینیم درمورد مشکلاتمون حرف بزنیم حلش کنیم همش فراری ایم...بیرون مهمونی تفریح داریم در کنارهمیم ولی انگار نیسیم...احساس میکنم دیگ تموم شد همه چی..منم ولش کردم حوصلشو ندارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تفاهم نداریم بخصوص تو تربیت بچه....همش تو نگهداری و ....دخالت میکنه..کلا ی ادم خودخواهی
یه مدت باهاش موافق باش.. مثلا بگو آره تو درست میگی.. اما نظر منم اینه.. سعی کن آروم و شمرده باهاش حرف بزنی.. یه چند روز نظراتش رو تایید کن.. ببین بازم بهونه ای داره..
پس معلومه اون تو رو بیشتر دوست داره و هنوز هم توقع داری مثل قبل باشه. زندگی مشترک بالا و پایین زیاد ...
دقیقاااااا حرفت خیلی به دلم نشست.من همش منتظرم اون درست کنه همه چیو..ولی منم چند سری اومدم درست کنم ولی پا پس کشیدم دیدم این تو این ی سال عادت کرده ب رفتارای بد نمیتونه تغییر کنه...میدونم من میتونم تغییرش بدم ولی زمان میبره
دقیقاااااا حرفت خیلی به دلم نشست.من همش منتظرم اون درست کنه همه چیو..ولی منم چند سری اومدم درست کنم ...
ما زن ها همیشه دلمون میخواد طرف دوستمون داشته باشه. ببین تاپیک خونه دوستت هم خوندم.. خوب کردی سکوت کردی.. اگه همیشه اون بیشتر دوستت داشته. حالا تو برو سمتش.. حرمت شکنی هم نکن.. حتی اگه اون بی احترامی کرد.. تو متواضع باش.. بهش بگو دلم میخواد باهات حرف بزنم.. پیشت باشم.. بودن در کنارت بهم آرامش میده.. اینا ک بگی تلقین هست و حس تنفرت از بین میره. تو واسه بهتر شدن زندگیت تلاش کن تا دلت نسوزه.. در هر صورت کنار هم بخوابید حتی اگه قهرید.. حتی اگه بی محلی کرد.. بزار فکر کنه کنارش آروم میشی.. تو باید مردت رو رام خودت کنی.. اگه تونستی زرنگی..