2777
2789
مگه بچه اذیت میکنه؟ یا بیخوابی داره؟ تو هم زده شدی؟ قبل بچه و تو دوران بارداری چطور بود؟ 

اصلا زمین تا اسمون تغییر کردیم بهم دیگ بی احترامی میکنیم ضد همیم از هم دیگ بدمون میاد...ولی جالب اینجاست نمیام بشینیم درمورد مشکلاتمون حرف بزنیم حلش کنیم همش فراری ایم...بیرون مهمونی تفریح داریم در کنارهمیم ولی انگار نیسیم...احساس میکنم دیگ تموم شد همه چی..منم ولش کردم حوصلشو ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه بچه اذیت میکنه؟ یا بیخوابی داره؟ تو هم زده شدی؟ قبل بچه و تو دوران بارداری چطور بود؟ 

تفاهم نداریم بخصوص تو تربیت بچه....همش تو نگهداری و ....دخالت میکنه..کلا ی ادم خودخواهی

تفاهم نداریم بخصوص تو تربیت بچه....همش تو نگهداری و ....دخالت میکنه..کلا ی ادم خودخواهی

یه مدت باهاش موافق باش.. مثلا بگو آره تو درست میگی.. اما نظر منم اینه.. سعی کن آروم و شمرده باهاش حرف بزنی.. یه چند روز نظراتش رو تایید کن.. ببین بازم بهونه ای داره.. 

بچه رو بده دست خواهر یا مامانت. دوتایی برید تو فضای بیرون.. جاهایی ک خاطره خوب دارید.. صحبت کنید مشک ...

هوووو خیلی وقته حرمت ها شکسته شده....ازش بدم میاد ولی در عین حال دوست دارم مثل قبل باشیم دوستم داشته باشه...اونم تنها بخاطر اینک ی خانواده ایم

هوووو خیلی وقته حرمت ها شکسته شده....ازش بدم میاد ولی در عین حال دوست دارم مثل قبل باشیم دوستم داشته ...

پس معلومه اون تو رو بیشتر دوست داره و هنوز هم توقع داری مثل قبل باشه. زندگی مشترک بالا و پایین زیاد داره.. شاید مشکل بینتون به خاطر بچه نیست. 

غرور زندگی رو خراب میکنه.. بهش بفهمون تمام این مشکلات به خاطر خستگی یکسال بچه داری بوده و دوباره برو سمتش.. 

هوووو خیلی وقته حرمت ها شکسته شده....ازش بدم میاد ولی در عین حال دوست دارم مثل قبل باشیم دوستم داشته ...

همه چیز دوس داشتن نیس... احترام متقابل.. درک متقابل.. مخصوصا احترام مهمه.. 

پس معلومه اون تو رو بیشتر دوست داره و هنوز هم توقع داری مثل قبل باشه. زندگی مشترک بالا و پایین زیاد ...

دقیقاااااا حرفت خیلی به دلم نشست.من همش منتظرم اون درست کنه همه چیو..ولی منم چند سری اومدم درست کنم ولی پا پس کشیدم دیدم این تو این ی سال عادت کرده ب رفتارای بد نمیتونه تغییر کنه...میدونم من میتونم تغییرش بدم ولی زمان میبره

دقیقاااااا حرفت خیلی به دلم نشست.من همش منتظرم اون درست کنه همه چیو..ولی منم چند سری اومدم درست کنم ...

ما زن ها همیشه دلمون میخواد طرف دوستمون داشته باشه. ببین تاپیک خونه دوستت هم خوندم.. خوب کردی سکوت کردی.. اگه همیشه اون بیشتر دوستت داشته. حالا تو برو سمتش.. حرمت شکنی هم نکن.. حتی اگه اون بی احترامی کرد.. تو متواضع باش.. بهش بگو دلم میخواد باهات حرف بزنم.. پیشت باشم.. بودن در کنارت بهم آرامش میده.. اینا ک بگی تلقین هست و حس تنفرت از بین میره. تو واسه بهتر شدن زندگیت تلاش کن تا دلت نسوزه.. در هر صورت کنار هم بخوابید حتی اگه قهرید.. حتی اگه بی محلی کرد.. بزار فکر کنه کنارش آروم میشی.. تو باید مردت رو رام خودت کنی.. اگه تونستی زرنگی.. 

ما زن ها همیشه دلمون میخواد طرف دوستمون داشته باشه. ببین تاپیک خونه دوستت هم خوندم.. خوب کردی سکوت ک ...

اره اونکه دیگ کاری نمیکنه بخام ب امید اون بشینم آینده ای ندارم همینطوری بخایم ادامه بدیم دیگ باید فاتحه این زندگی خوند....ولی از ی طرفم نگا میکنم ماهمش بخاطر بچه بحثمون میشد تا اینک اینطوری شد اخه اصلا درک نداره ی مادر خیلی براش سخته بخدا من اینقدر فشار رومه ک دیگ تحمل دستور ها غر های آقارو ندارم....