2777
2789
عنوان

قرص کلونازپام

1880 بازدید | 22 پست

خانوما دختر من شیش سالشع هراس شبانه داره..دکتر براش کلونازپام 1نوشته ک یک چهارم میخوره..خیلی نگرانم چون دوروز ک نمیدم دوباره هراس شبانش برمیگرده..این قرص اعتیاد اوره ودختر منم خیلی کوچیکه نمیدونم چکارکنم..کسی تجربه داره بنظرتون چکار کنم من😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهشا ندید ترس بچتو بردار با نمک و قران بزار زیر سرش و نمک و چاقو بزار زیر تشکش قایم کن دارو چیه بر ...

هرکار بگی کردم مشاوره بردم طب سنتی رفتم حتی با اینکه اعتقاد نداشتم سید بردم..دخترمن یه خورده لکنت هم داره ک کم زیاد میشه..من خیلی زجر کشیدم تا بهتر شده لکنتش ولی هراس شبانش هیج جوره نرفته

بچه شما ترسیده ک شب ها گریع میکنه پاهاش درد میکنه یا جایی از بدنش یه مشت نمک با یه ذره اب قاطی کن تابه بزار داغ بشع پیشش بریز اب نمکو تو اون تابه داغ ترسش برع یه تخم مرغم بمال بدنش بگردون سرش ببر بنداز وسط چهار راه بشکنه خوب خوب میشه

مشاور گف قصه بگو بذار هر کار دلش خواست بکنه بهش توجه کنید..من هروز میبرمش پارک قصه میگم هرکار فکرش ک ...

رو بچت اسم نزار هیچیش نیس گلم ببین برات الان کارت هم باز کردم دخترت موفق ترین فرد میشع کارایی ک گفتم انحام بده به نیت دست خانم فاطمه زهرا انجام بده ببین امشب فرق میکنه یا نه دارو هم نده اصلا  گلم بکو‌مگو مشکل با همسرت اختلاف داشتی این حوری شده ترسیده گلم کارتت اورد خوب میشه نترس

رو بچت اسم نزار هیچیش نیس گلم ببین برات الان کارت هم باز کردم دخترت موفق ترین فرد میشع کارایی ک گفتم ...

خیلی ممنون ازت خدا خیرت بده..نمیدونی چقدر دلم میخاد یکی بگه میگذره این روزا خوب میشه..انگار منتظر شنیدن همین حرفم..امشب ک خوابیده ولی فردا حتما انجام میدم..کلی خوشحال شدم با پستت.😘😘