بچه ها من بخاطر شرایط مالیمون مجبورم برم سرکار،یه پسر ۷ ساله دارم،پسرم خیلی ارومه،اصلا شیطونی نمیکنه،،یا با تلوزیون سرگرمی یا نقاشی میکشه،زمستون که مدرسه بود و افتراسکول میموند،تابستون هم پیش مادرشوهرم،،من تو شهرمون یه خواهر دارم که ۵۰ سالشه،همسرش فوت کرده تنها زندگی میکنه،چند بار بخش رو زدم که مثلا یک ساعت برم خونه اش یه بچه ام بره پیش خاله اش،همیشه تهاجمی برخورد کرده و از گفته ی خودم پشیمونم کرده،تا امشب که فهمیدم مادر همسرم فردا صبح وقت دندون پزشکی داره،،بنده خدا چون میدونه خواهرم نمیگیره،گفت من فردا بچه رو یک ساعت میبرم میزارم خونه خاله همسرم تا برم دندون پزشکی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان گیاهخوار💚 intjفمینیست💜 عاشق علم ونجوم👩🏻🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه:) من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنمروزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:) this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
والا بچه یکی دیگه رو نمیشه نگه داشت.انتظار نداشته باشین از بقیه.منم برادرزادمو میزارن گاهی پیشم واقعا اذیتم و راضی نیستم.به من چه مامان باباش شاغلن.بشینن خونه یکیشون نگه دارن بچشونو