2777
2789
عنوان

خواهر میتونه انقدر بی رحم باشه😥

628 بازدید | 29 پست

سلام

بچه ها من بخاطر شرایط مالیمون مجبورم برم سرکار،یه پسر ۷ ساله دارم،پسرم خیلی ارومه،اصلا شیطونی نمیکنه،،یا با تلوزیون سرگرمی یا نقاشی میکشه،زمستون که مدرسه بود و افتراسکول میموند،تابستون هم پیش مادرشوهرم،،من تو شهرمون یه خواهر دارم که ۵۰ سالشه،همسرش فوت کرده تنها زندگی میکنه،چند بار بخش رو زدم که مثلا یک ساعت برم خونه اش یه بچه ام بره پیش خاله اش،همیشه تهاجمی برخورد کرده و از گفته ی خودم پشیمونم کرده،تا امشب که فهمیدم مادر همسرم فردا صبح وقت دندون پزشکی داره،،بنده خدا چون میدونه خواهرم نمیگیره،گفت من فردا بچه رو یک ساعت میبرم میزارم خونه خاله همسرم تا برم دندون پزشکی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر بلکه اما ی خاله چطور میتونه اینجور باشه

من خاله ام وای نفسمه خواهر زادم

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

به هرحال وظیفه اش نیست که اگه انجامش نده مورد بحث قرارش بدیم

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️

مدارس ایران هم افتر اسکول دارن؟

لابد خواهرت کم حوصله است و به بچه علاقه نداره.

سطح انتظارتو از اطرافیانت بیار پایین که خودت راحت باشی

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
مادرشوهرت میخادبره چه ربطی به بچه تو داره

خب اسی میره سرکارمادرشوهرشم وقت دکترداره خواهرشم نگه نمیداره بچه رو 

واسه همین میزاره کنارخاله شوهرش

بترس از آن که دردنیانداردجزخدایاری، که نابودت کندآهش، اگرقلبی به درد آری........ 

والا بچه یکی دیگه رو نمیشه نگه داشت.انتظار نداشته باشین از بقیه.منم برادرزادمو میزارن گاهی پیشم واقعا اذیتم و راضی نیستم.به من چه مامان باباش شاغلن.بشینن خونه یکیشون نگه دارن بچشونو