2777
2789
عنوان

بهترین کتابی که خوندی چی بوده ؟!

1423 بازدید | 97 پست

خودم : 48 قانون قدرت ؛ ما تمامش میکنیم ، دختر مهتاب ، هنر رندانه ، هنر همیشه بر حق بودن ،ایکیگای 

بچها من خیلی کتاب میخونم هر ماه باید حتما چندتا کتاب بگیرم 😂😂🤦🏻‍♀️

یه پیج پیدا کردم تخفیف پنجاه درصدی داره همیشه ترجمه هاشون هم راضیم خیلی خوب هست تو جشنواره هم که خرید میکنم ازشون یا بوک مارک یا کتاب هدیه میدن خیلی خوبه 😍😍

https://instagram.com/koojakala.ir?

igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==

آدرس پیجشون رو گذاشتم واستون چنل تلگرامم دارن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صد سال تنهایی

من چند بار این کتاب را تا چند صفحه اول خوندم ولی حس گیجی داشتم ادامه ندادم به نظرم یه کم الکی بزرگش کردن شاید چون خودم هیچی نگرفتم ازش

همیشه یادم باشه اگر رویایی برای خودم نداشته باشم نردبومی میشم برای رویای دیگران

کیمیاگر 

ورونیکا تصمیم می گیرد که بمیرد 

قلعه حیوانات

جاودان 

چهار اثر از فلورانس اسکاول شین 

زندگی خود را دوباره بیافریند 

موش ها و انسان ها 

نیمه تاریک وجود 

کوری 

عشق زشت 

و...

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

قلعه حیوانات

بادام

آرزو های بزرگ

اگه بخوای بازم میگم کتابایی مورد علاقمو

البته چون نزدیک به ۱۶ سالمه یکم کتابای این سبکی که بالا گفتم که حالت داستانی داره بیشتر میخونم

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

خب قلعه حیوانات که اکثرا خواندن من کتاب داستانی اگر بخوام خارجی بگم پا برهنه ها اگر ترجمه شاملو باشه که خیلی عالیه.ایرانی هم شما که غریبه نیستیدووراستی دختری که رهایش کردی هم دوست داشتم

من چند بار این کتاب را تا چند صفحه اول خوندم ولی حس گیجی داشتم ادامه ندادم به نظرم یه کم الکی بزرگش ...

وای نه خیلی فوق العاده ست 

آره قبول دارم قاطیه و اسامی مشابه داره اما خیلی جالبه مخصوصا آخرش جالب تمام میشه 

وای نه خیلی فوق العاده ست  آره قبول دارم قاطیه و اسامی مشابه داره اما خیلی جالبه مخصوصا آخرش ج ...

اره خودم هم حدسم همینه که آخرش یه چیزه شگفت انگیز برات داره