2777
2789

منم 5ماهه زایمان کردم البته طبیعی خیلی دوست دارم دوباره زود باردار شم ک فاصلشون کم بشه ولی هم جراتشو ندارم هم تو غربتم و تنهام🥲

خوشبحالت عزیزم انشاءالله بسلامتی بغلش کنی🥰الهی قدمش براتون پر برکت و پرروزی باشه   

حسم میگه دختره😍

نگران هیچی نباش خداهواتو داره

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به سلامتی گلم خدابرای هم حفظتون کنه😍❤منم دوتا دختردارم همیشه دوس داشتم یبار ناخواسته باردار شم چون ...

عشقی خواهر،ممنون،انشاالله خدا یه ناخواسته نصیبتون کنه

منم 5ماهه زایمان کردم البته طبیعی خیلی دوست دارم دوباره زود باردار شم ک فاصلشون کم بشه ولی هم جراتشو ...

فدات شم گلم،تاپیک قبلی عکس سونو گراشتم همه گفتند پسر،ولی سلامتیش مهمه

فدات شم گلم،تاپیک قبلی عکس سونو گراشتم همه گفتند پسر،ولی سلامتیش مهمه

عه اره الان دیدم تاپیک قبلبت رو 

خودمم گفتم پسره از روی عکس سونو😁

انشاءالله سالم و بی عیب باشه عزیزم 

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
عه اره الان دیدم تاپیک قبلبت رو  خودمم گفتم پسره از روی عکس سونو😁 انشاءالله سالم و بی عیب با ...

عزیز من خیلی وقته نی نی سایت نبودم تاپیکایی که زدم‌کجا میتونم ببینم

عزیز من خیلی وقته نی نی سایت نبودم تاپیکایی که زدم‌کجا میتونم ببینم

بزن روی پروفایلت بالا سمت چپ سه تا گزینه میاد نی نی سایت من انتخاب کن میری صفحه اصلیت اونجا نوشته تاپیکای ایجاد شده

منم دقیقا تولد یکسالگی پسرم آخرین پریودم بود و باردار شدم الان ۳۲ هفته هستم دوسه ماه اول بخیه هام درد میکرد اونم اگه زیاد سرپا بودم ولی بعد اون نه چون وقتی بچه بزرگتر میشه دیگه تو قسمت لگن نیست پس فشار اونطوری نمیاد من که شکر خدا خیلی راضیم و خودم خواستم که زود باردار شم ان شاءالله که شما هم زایمان راحتی داشته باشید و صحیح و سلامت کوچولوتون رو بغل بگیرید 

خدایا شکرت