2777
2789
عزیزم چه خوب،خدا حفظشون کنه

ممنون گلم همچنین بچه های شمارو♥

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من بچم ۷ماهه بود که باردار شدم اتفاقا این بارداری  و زایمانم از دوتای قبلی خیلی بهتر و راحت تر بود سزارینی هم بودم و هیچ مشکلی برام پیش نیومد با وجودی کع کلی اضافه وزن هم داشتم وقتی دنیا اومد تا ۶ماه اذیت شدم ولی نه زیاد چون شوهرم کمکم بود حالا شما میگی کمکی هم داری خوب خیلی خوبه عزیزم اما بعد از ۶ماه دیگه اینا شدن همبازی هم بخدا هر چقد بگم اینا با هم خوبن شاید باورت نشه بچه اولم ۴سالش بود که دومی دنیا اومد اینقد که اون اولی اذیتم کرد وقتی اینا رو میدیدم میگفتم کاش فاصله اینا با اولی هم زیر یکسال بود راستی مبارک باشه عزیزم

یه دختر دارم یه پسر

به سلامتی گلم خدابرای هم حفظتون کنه😍❤منم دوتا دختردارم همیشه دوس داشتم یبار ناخواسته باردار شم چون میترسم برا سومی اقدام کنم خودم😂دمت گرم که نگهش داشتی انشالله سه تاشون مایه افتخارت بشن دوست گلم🤲🌹🌹

هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰
عزیزمی،انشاالله خدا دوباره این هدیشو نصیبتون کنه

انشالله قطعا میکنه چشمم به رحمت خداست ممنون از دعای خیرت❤️

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

دختر خاله منم همین شرایط رو داشت 

اعصاب قوی و بدن قوی میخواد هی باید دنبال بچه ها باشی 

مبارک باشه

بارداری دعامون کن امضام😘

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖